FOTO ⟩ Monako princese pārsteidz ar īpaši drosmīgu frizūras maiņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Monako princese Šarlēna, neskatoties uz to, ka ir karaliskās ģimenes pārstāve, skaidri parādīja, ka nebaidās lauzt tradīcijas, īsi pirms Ziemassvētkiem izejot sabiedrībā ar pankroka stila matu griezumu. 

Lai gan prinča Alberta sieva iepriekš nebija pārsteigusi ar pārdrošām frizūrām, viņa vienmēr bijusi pazīstama ar savu netradicionālo stilu. Ja pat iepriekšējais Šarlēnas matu griezums, īss bobs, lika cilvēkiem runāt, tad viņas jaunākā frizūra izraisīja īstu viedokļu vētru. 

Sava ierastā blondā boba vietā viņa demonstrēja jaunu frizūru - 42 gadus vecajai princesei vienā pusē un pakauša daļā ir noskūta galva.

Tiesa, medijos uzvirmojušas runas, ka Monako princese par tik ekstravagantu soli lēmusi tāpēc, ka šobrīd piedzīvojot savu lielāko personības un arī laulības krīzi. 

Kādā intervijā princese sāka runāt par ilgām pēc dzimtajām mājām un mātes, kā arī nogurumu, audzinot dvīņus. Bet princis Alberts TV dokumentālajā filmā  pieminēja garlaicību, vientulību un jaunas pieredzes trūkumu. "Nav pietiekami daudz vietas spontānai rīcībai," viņš atzina kādā intervijā 2020. gadā. "Ir jāplāno pat spontanitāte (red. - runājot par abu laulību)." Bet nebija noticis nekas tāds, kas varētu apdraudēt ģimenes dzīvi.

Līdz pagājušā gada decembrim, kad kāda Itālijā dzīvojoša brazīliete pēkšņi paziņoja, ka ir vientuļā māte un audzina Alberta ārlaulības meitu. Tas nozīmē, ka princim varētu būt uzradies jau trešais ārlaulības bērns.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu