Bonda aktrise dodas mūžībā dienu pēc mediju nepatiesā paziņojuma par viņas nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tanja Robertsa
Tanja Robertsa Foto: AFP/ Scanpix

Amerikāņu aktrise un modele Tanja Robertsa 5. janvārī devās mūžībā Losandželosas slimnīcā. Par šo ASV medijiem pastāstīja viņas partneris Lānss Obraiens, kuram mīļotās nāvi apstiprināja viņas ārsts. 

Tomēr jau dienu iepriekš, 4. janvārī, daudzi tabloīdi kļūdaini vēstīja par Robertsas nāvi - viņi atsaucās uz aktrises aģentu Maiku Pingelu. Tiesa, dažas stundas vēlāk pats Pingels sāka noliegt šo informāciju. Viņš skaidroja incidentu kā "pārpratumu" ar Obraienu. 

Obraiens paskaidroja, ka Pingelam pastāstījis par vizīti pie aktrises slimnīcā, sakot: "Es atvadījos no Tanjas un pēdējo reizi redzēju viņas skaistās acis."

Tad Pingels šos vārdus uztvēra kā vēstījumu par Robertsas nāvi. Arī pats Obraiens piebilda, ka ticējis, ka Robertsa ir mirusi, tādēļ atstājis slimnīcu, nerunājot ar ārstiem. 

Kad medijos parādījās ziņas par aktrises nāvi, medicīnas darbinieki sazinājās ar vīrieti un teica, ka sieviete joprojām ir dzīva. 

65 gadus vecā aktrise slimnīcā tika ievietota 2020. gada 24. decembrī. Pēc Obraiena teiktā, viņai tika diagnosticēta urīnceļu infekcija. Sieviete bijusi smagā stāvoklī. 

Robertsa plašāk kļuva pazīstama ar lomu 1985. gada Džeimsa Bonda filmā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu