Farmaceits ASV tīšām sabojā vairāk nekā pustūkstoti Covid-19 vakcīnu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stīvens Brandenbergs.
Stīvens Brandenbergs. Foto: OZAUKEE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Stīvens Brandenbergs, farmaceits no Viskonsīnas štata ASV, ir aizturēts par to, ka ir apzināti ārpus ledusskapja atstājis vairāk nekā 500 Covid-19 vakcīnu devas, pamatojot šo rīcību ar sazvērestības teoriju par to, ka preparāts spēj izmainīt cilvēka DNS, vēsta portāls "Vice".

46 gadus vecais vīrietis divos atsevišķos gadījumos ir atstājis kastes ar Covid-19 vakcīnām ārpus ledusskapja vairāk nekā 12 stundas. Kopumā rādītie zaudējumi tiek lēsti 11 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Brandenbergs ir atklājis, ka šādi ir rīkojies apzināti, jo ticējis sazvērestības teorijai par to, ka šīs vakcīnas ir spējīgas negatīvi ietekmēt cilvēka ģenētisko kodu.

"Apsūdzētais sadarbojās ar izmeklētājiem un ir atzinis, ka viņa mērķis ir bijis iznīcināt šos preparātus," ziņu aģentūrai CBS ir atklājis prokurors Ādams Gerols.

Sazvērestības teorija, kura apgalvo, ka Covid-19 vakcīna ir izveidota tā, lai radītu bojājumus cilvēka DNS, cirkulē interneta vidē jau kopš 2020. gada septembra, kad pasaules zinātnieki paziņoja, ka ir soļa attālumā no imunizācijas preparāta gala izstrādes. Šai teorijai pamatā ir mRNA tehnoloģija, kas vakcīnas izstrādē tiek pielietota pirmoreiz pasaules vēsturē.

mRNA ir proteīns, kas līdzinās Covid-19 izraisošajam vīrusam, un līdz ar to dod signālu cilvēka imūnsistēmai izstrādāt atbilstošas antivielas.

"Šī tehnoloģija nav spējīga ietekmēt cilvēka DNS," vēsta GAVI, starptautiska vakcīnu izpētes organizācija.

Brandenberga sievas liecībā tāpat tiek minēts, ka arestētais vīrietis laikā līdz viņa arestam ir kļuvis izteikti paranoisks un vēstījis, ka, viņaprāt, pasaules valdības plānojot "izslēgt enerģijas padevi uz visas Zemes". Viņa tāpat stāstījusi, ka viņas vīrs ir veidojis ēdiena un ieroču krājumus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu