VIDEO Vecgada vakarā vīrs salauzis Krievijas aktrisei Annai Hiļkevičai degunu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas aktrisei Annai Hiļkevičai 2021. gads iesākās pavisam nepatīkami - Vecgada vakarā viņas vīrs netīšām salauza aktrisei degunu.  

"Tas bija visepiskākais 31. decembris manā dzīvē. Īsumā, mēs ar vīru vienkārši devāmies pie ārsta, lai veiktu deguna rentgena izmeklējumu. Rezultātā - deguna kaula lūzums. Paldies par to, 2020. gads! Mēs smejamies," pie ievietotās fotogrāfijas rakstīja aktrise.

Ārsts ieteica divas nedēļas aktrisei būt ārkārtīgi uzmanīgai: neslidot un neskriet, kā arī neaiztikt degunu un negulēt uz muguras. "Ja es neievērošu šos noteikumus, salauztais kauls nenostiprināsies," paskaidroja Hiļkeviča. 

Māksliniece atklāja arī incidenta detaļas. 31. decembra vakarā viņa uzaicināja savu vīru uzņemt iespaidīgu video, kurā viņš dejo ar savu meitu. "Es filmēju, un vīrs nejauši ar kāju uzsita pa tālruni, tas izlidoja man no rokām un trāpīja pa degunu," sacīja zvaigzne. 

Hiļkeviča dienu vēlāk publicēja video, kurā parādīts gūtās traumas brīdis. Filmētajos materiālos redzams viss, ko pirms tam aprakstīja pati Hiļkeviča. Svētku dalībnieki nekavējoties steidzās sniegt palīdzību cietušajai.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu