No viņām labāk turēties pa gabalu! Piecas nelietīgākās Zodiaka sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock.com

Ja jūsu Zodiaka zīme ir starp sarakstā minētajām, tad neuztraucieties, tas nav saistīts ar rakstura īpašībām - vainīgas ir zvaigznes! Portāls "Channel Five" piedāvā iepazīties ar piecām Zodiaka zīmju nelietīgākajām sievietēm!

Skorpions

Skorpionu reputācija nav tā labākā - spītība, neelastība, nevēlēšanās piekāpties. Astroloģiskā apļa galveno neliešu nosaukums pamatoti pieder Skorpiona sievietēm. Viņu mēle, asa kā dzēliens, spēj līdzsvarot pat vismierīgākos cilvēkus. Viņas pamana sarunu biedra vājās vietas un spēj trāpīt sāpīgākajā vietā.

Tiesa, Skorpioni to visbiežāk dara aizsardzības dēļ vai reaģējot uz viņiem nodarīto kaitējumu. Tomēr pat slikta garastāvokļa gadījumā viņi spēj ikvienu novest līdz asarām.

Zivis

Daudzi Zivju zīmes pārstāves uzskata par laipnām, jaukām sievietēm, taču tas viss ir tikai aizsegs. Pēc būtības viņas raksturo rakstura asums, tāpēc agrāk vai vēlāk tas iznāk uz āru. Parasti viss beidzas ar asarām un skandāliem, draudzības, mīlestības un darba attiecību pārrāvumiem. Turklāt tūlīt pēc nākamā uzbrukuma viņas atkal prasmīgi izliekas par nekaitīgām. 

Lauvas

Šo karalisko Zodiaka zīmi vienmēr ieskauj uzmanība. Lauvām ir daudz draugu un paziņu, kuru priekšā viņi cenšas saglabāt savu zīmolu. Neatkarīgi no tā, kā viņi sev rada cēlu dāmu reputāciju, agri vai vēlu šī maska ​​tiks norauta. Lauvu sievietes mīl apspriest citus, tenkot, pasmieties par citu cilvēku neveiksmēm. Ja jūs norādīsiet viņām uz šo uzvedību, Lauvenes būs sašutušas.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes sievietes bieži ieslēdz nelietību. Viņas to parasti dara nevis slikta rakstura dēļ, bet gan ieraduma dēļ. Viņām patīk spriest par citiem, padarīt kādu traku vai satrauktu. Šī uzvedība Strēlnieku iepriecina un pat nomierina.

Ūdensvīrs

Garastāvokļa maiņa no salda sarunu biedra uz nelieti Ūdensvīrā notiek acumirklī. Viņas dažreiz pat nepamana, kā sarunas laikā sāk apvainot cilvēkus, pārrunā viņu vājās vietas. Spēja aizskart daudzus ir Ūdensvīru asinīs, bet viņi paši neuzskata sevi par ļaunu. Bieži vien šīs Zodiaka zīmes pārstāvji sarūgtinās, nesaprotot, kāpēc apkārtējiem viņi nepatīk.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu