82 gadus veca sieviete atdzīvojusies īsi pēc tam, kad tikusi pasludināta par mirušu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ilustratīvs attēls.
ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Barbara Leja, kura 1958. gadā ieguva skaistumkonkursa Mis Virdžīnijas titulu, piedzīvoja brīnumu pēc tam, kad ārsti, kas viņu ārstēja no saslimšanas ar Covid-19 un pasludināja par mirušu, vēsta portāls "People".

82 gadus veco bijušo skaistumkonkursu karalieni 22. decembrī pasludināja par mirušu, bet pēc dažām minūtēm atklāja, ka viņai ir vājš pulss.

Leja divas dienas iepriekš tika ievietota slimnīcā pēc tam, kad viņai bija apgrūtināta elpošana. Slimnīca vispirms piezvanīja Barbaras dēlam Tomam Kellijam, lai informētu viņu, ka viņa māte ir mirusi.

Pēc tam, kad viņš bija nosūtījis ziņu Barbaras vīram, Kellijs - kurš pats ir ārsts - saņēma vēl vienu zvanu, kurā tika paziņots, ka ārsti pēc mātes reanimācijas pārtraukšanas atklājuši vāju pulsu.

"Kā ārsts es bez vilcināšanās teikšu, ka pagājušajā nedēļā notikušajam ir tikai viens vārds - brīnums," sacīja Kellijs.

Barbaras vīrs sacīja, ka ārsti nav pārliecināti, kas noticis. Neticami, ka  kopš tā laika Leja no intensīvās terapijas nodaļas ir pārcelta uz parasto palātu, jo viņa vēl turpina atveseļoties.

"Ikviens, kurš zina manu mammu, apzinās viņas sīkstumu, vēlmi dzīvot līdz 101. gadam un, jā, arī spītību. Tas viss viņai ir palīdzējis nokļūt šajā vietā, taču šodien viņa noteikti nebūtu šeit bez visas mīlestības, lūgšanu un atbalsta, ko ir devuši tuvinieki," sacīja Kellijs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu