Sieviete konflikta laikā Vārves pagastā ar cirvi nogalina savu dzīvesbiedru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vārves pagastā dienu pirms Jaunā gada svinībām, daudzdzīvokļu ēkas iedzīvotāji izdzirdēja trokšņus 1. stāvā. Kāds centās tikt iekšā dzīvoklī, skaļi klauvējot, un pamodināja visus kaimiņus. Ap plkst. 2.00 naktī tracis norimās, taču nākamajā rītā telpās atrada noslepkavotu cilvēku, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Vasaras vidū uz Zūru ciemu Vārves pagastā pārcēlās dzīvot kāda 50 gadus veca sieviete Ilona un pensionārs Zigis. Viņu attiecības esot bijušas visai nemierīgas.

Teju katru reizi, kad starp Ilona un Zigi izcēlies konflikts, sieviete klauvējusi pie augšstāva kaimiņienes Veltas durvīm, kura sievieti mierinājusi. Viņa stāsta, ka Ilona cietusi no dzīvesbiedra vardarbības.

Ciema iedzīvotāji zina, ka Ilonas emocionālā veselība nav labā stāvoklī, bet daži no viņas pat izvairoties.

Kādu dienu, pie Veltas durvīm atkal atskanēja klauvēšana. Tur stāvēja Ilona un teica, ka gadījies kārtējais kautiņš un vajag cigaretes, jo jānomierina nervi.

Pēc pāris stundām atklājās, ka šis kašķis nebija tāds, kā parasti. Sieviete šoreiz bija ņēmusi talkā cirvi, lai atbrīvotos no dzīvesbiedra. Vietējā iedzīvotāja Aina stāsta, ka, acīmredzot, vīrietis uzbrucis sievietei un viņa afekta stāvoklī aizstāvējusies ar to, kas bijis pa rokai.

Vietējā iedzīvotāja uzskata, ka Ilona, būdama nevesela, tika atstāta novārtā. Pagasta pārvaldei vai sociālajam dienestam esot bijis jānodrošina, lai psihiski neveseli cilvēki tiek aprūpēti un pieskaitīti.

Tagad sieviete stāsies likuma priekšā, bet kāds sods tiks piemērots, vēl spriest ir par agru. Likuma sargi uzsāka kriminālprocesu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu