Olaines novada Medemciemā trešdien degusi dzīvojamā māja

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD automašīna. Ilustratīvs attēls.
VUGD automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Olaines novada Medemciemā trešdien ar atklātu liesmu degusi dzīvojamā māja 180 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu glābēji saņēmuši plkst.16.51, bet plkst.21.38 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.12.11 tika saņemts izsaukums Ventspilī, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega siena un sadzīves mantas divu kvadrātmetru platībā. No ēkas bija evakuējušies seši cilvēki. Mājoklī un ēkas kāpņu telpā bija uzstādīts dūmu detektors. Plkst.12.41 darbi notikuma vietā noslēdzās.

Savukārt plkst.22.04 tika saņemts izsaukums Liepājā, kur vienstāva ražošanas ēkā dega tvaika nosūcējs desmit kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 13 cilvēki. Plkst.00.17 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega siltumnīca, vieglā automašīna, ūdens sildītājs, sodrēji dzīvojamās ēkas dūmvadā, atkritumi, sadzīves mantas, divos gadījumos piededzis ēdiens, noliktavas starpsiena, bet vēl citviet elektrosadales skapī bija sakusuši drošinātāji.

VUGD kopumā saņēma 27 izsaukumus - 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, desmit uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu