Efektīgā šovu zvaigzne Jeļena apprecējusies ar mīļoto no Turcijas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovu zvaigzne Jeļena Petrova, kura ir pirmdzimtā gaidībās, dalījusies ar priecīgiem jaunumiem - viņa Turcijā apprecējusies ar gaidāmā mazuļa tēvu.

Sociālajos tīklos Jeļena dalījās ar vairākiem kadriem no savām kāzām, parādot gan abu sarakstīšanos, gan gredzenu.

Tagad šovu zvaigzne dēvējama par Jeļenu Karadžanu.

"Te nu ir pienākusi viena no laimīgākajām, un tai pat laikā - atbildīgākajām - dienām mūsu dzīvēs! Ir pienācis mūsu pirmais atbildīgākais un nopietnākais solis mūsu kopdzīves sākumā! 

Esam tik ilgi līdz tam gājuši, nācās pārvarēt dažādus šķēršļus, pacīnīties ar birokrātisko pusi, bet, kā saka, mīloši cilvēki ir spējīgi uz visu, lai nonāktu pie ilgi gaidītā un skaistākā notikuma. 

No šī brīža mēs vairs neesam katrs pats par sevi - mēs esam viena ģimene, viens veselums. Mēs esam kļuvuši vēl spēcīgāki, jo tagad mēs esam trīs - trīssavienība, kuru vieno mīlestība, uzticība, atbalsts un cieņa.

Mēs esam kļuvuši par dzīves mērķi un atbalstu viens otram, par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, un tagad mēs arī uzņemamies jaunu lomu mūsu kopdzīvē - būt par vīru un sievu," rakstīja Jeļena. 

Atgādinām, ka Jeļena jau iepriekš sacīja, ka apsver domu pārcelties uz Turciju, lai kopā ar gaidāmā mazuļa tēvu audzinātu atvasi tur.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu