VIDEO ⟩ Aktrises Šeridanas Smitas suņi tiešraidē sāk nodoties mīlas priekiem un sajūsmina internetu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viens no līdz šim smieklīgākajiem pandēmijas elementiem - un to nav bijis nemaz tik daudz - ir bijusi pāreja uz tiešsaistes intervijām, kurās paveras neparedzamu iespēju lauks. Kad 39 gadus vecā aktrise Šeridana Smita uzsāka attālināto video interviju, viņai nebija ne mazākās nojausmas, ka viņas suņiem ir citi plāni.

Šeridana Smita intervijā mēģināja apspriest savu jauno realitātes šovu "Pooch Perfect", taču skatītāji nevarēja novērst acis no fonā esošajiem suņiem, kuri bija nolēmuši uzsākt pārošanās procesu.

Skatītāji, kuri jau ir pieraduši pie tā, ka tiešsaistes intervijās var notikt neparedzētas lietas, bija sajūsmā par Smitas suņu mīlas priekiem.

"Šie suņi ir pagaidām labākais, ko šajās ziņās esmu redzējis!" rakstīja kāds komentētājs.

Smita, kurai pieder seši suņi, pirms mīluļu iznāciena tomēr nedaudz paspēja apspriest savu jauno realitātes šovu, kurā piedalās cilvēki ar saviem mājdzīvniekiem.

"Būdama saimniece, es ļoti labi iepazinu katru konkursa dalībnieku, esmu "cilvēku cilvēks" un man vienkārši patīk iepazīt dažādus cilvēkus, kā arī viņu suņus," nobeigumā sacīja Smita.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu