Sešas Zodiaka zīmes, kurām 2021. gads solās būt vislaimīgākais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Luis Molinero/Shutterstock.com

2020. gadā visiem Zodiaka pārstāvjiem nācās saskarties ar visdažādākajām problēmām. Nu ir pienācis 2021. gads, kura galvenais pavadonis ir Merkurs. Pēc astrologu domām, sešu Zodiaka zīmju pārstāvji var sagaidīt lielu laimi. Kas viņi ir - šie laimīgie? Par to vēsta portāls "RusTVNET".

Zivis

Visticamāk, gada sākums Zivīm neradīs spilgtus iespaidus, bet burtiski pēc Jaungada brīvdienu beigām patīkami notikumi ieplūdīs šo cilvēku dzīvē. Priecīgu pārsteigumu straume būs neizsmeļama. Liktenīgi piedzīvojumi un pārsteigumi radīs patiesas laimes sajūtu.

Vērsis

Nākamais Vērša gads pašiem Vēršiem sola mieru, kura viņu dvēselēm tik ilgi pietrūka. Iekšējais līdzsvars kopā ar pozitīviem notikumiem padarīs šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvi bagātu un laimīgu.

Svari

Šie Gaisa stihijas pārstāvji turpinās karjeras izaugsmi un var sagaidīt liktenīgu tikšanos mīlestībā. Ja agrāk kāda dzīves joma bija nesakārtota, tad tagad Svariem viss izdosies, kas viņiem sagādās lielu prieku. Ikviens, kurš 2020. gadā nonāca negatīvo apstākļu nežēlastībā, var paļauties uz kompensāciju - vai tā būtu personīgā dzīve, finanses vai veselība.

Mežāzis

Romantiskie Mežāži sajutīs laimes garšu 2021. gadā - astrologi to viņiem apsola. Kādam tā būs tikšanās ar ideālu partneri, kurš vēlāk kļūs par dzīves partneri, kāds sakārtos lietas ģimenē, un dažiem šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja piepildīt savus trakākos sapņus. No tā veidosies šo cilvēku laime.

Lauva

Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, 2021. gads graciozajām Lauvām sola maksimālu stabilitāti. Karjeras līnijā zvaigznes viņiem sola strauju izaugsmi. Uz veiksmīgas profesionālās dzīves fona uzlabosies arī personīgā dzīve. Lauvas izjutīs laimi pilnā apmērā, sola astrologi.

Strēlnieks

Strēlnieku jaunajā gadā arī sagaida laime. Viņiem visas darbības jomas būs veiksmīgas. Īpaši veiksme priecēs radošos cilvēkus un tos, kuri ir noraizējušies, no visas sirds par viņu darba pienākumiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu