Dāmas šovā tomēr vēl nevarēs cīnīties par Laura Dzelzīša sirdi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis
Lauris Dzelzītis Foto: F64

Pērnā gada decembrī plānotais TV3 un Go3 iepazīšanās šovs “Vecpuisis meklē līgavu” pārcelts uz nenoteiktu laiku, informē “TV3 Group” komunikācijas vadītāja Latvijā Alise Mališko.

"Ņemot vērā aizvien pieaugošos Covid-19 infekcijas izplatības riskus un pagarināto ārkārtas stāvokli Latvijā, ir nolemts kanāla TV3 iepazīšanās šova “Vecpuisis meklē līgavu” filmēšanu pārcelt uz nenoteiktu laiku, jo realizēt šovu atbilstoši tā formātam ar spēkā esošajiem ierobežojumiem nav iespējams. Šova filmēšana tiks sākta, vadoties pēc epidemiologu ieteikumiem un valstī noteiktajiem ierobežojumiem," atklāj viņa.

Taču šā gada pavasara sezonā kanālā TV3 attiecību šovu cienītājiem tiks piedāvāta skatītāju iemīļotā iepazīšanās šova “Nākamā pietura: Mīlestība” otrā sezona, kuras laikā “aklos” randiņus piedzīvos pāri no visas Latvijas.

Jau vēstījām, ka šovā “Vecpuisis meklē līgavu” pieci vecpuiši – aktīvais Kristaps, motociklists Nauris, uzņēmējs Artūrs, mākslinieks Jānis un aktieris Lauris Dzelzītis - meklēs sev līgavas. Puišiem pie izredzētajām palīdzēs tikt mentori - divi attiecību eksperti, kuri starp visām dāmām izvēlēsies četras potenciālās līgavas kandidātes. Izvēlētās meitenes pārcelsies uz dzīvi viesnīcā, no kurienes arī dosies uz randiņiem ar izvēlēto vecpuisi. Meiteņu sejas būs slēptas aiz maskām, tādēļ vecpuisis iepazīs meitenes personību, neredzot viņas seju!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu