Pirmdienas horoskops: 11. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 11. janvārim. 

AUNS Diemžēl vari saskarties ar sadarbības partneru nekaunību, pat nelietību. Šodien liela nozīme būs spējai pielāgoties situācijai. Vakarā meklēsi iespējas pabūt romantiskā divvientulībā ar mīļoto.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka ar loģiku lieliski izpratīsi apkārtējo rīcību, emocionālajā plānā daudzu līdzgaitnieku izgājieni tev nebūs pieņemami. Saasināta taisnīguma izjūta var radīt nesaskaņas.

DVĪŅI Mēness Strēlniekā padarīs tevi daudz enerģiskāku, izlēmīgāku nekā ierasts. Kāds zīmes pārstāvis var saņemties īstenot savas patiesās vēlmes privātās dzīves kontekstā. Darba lietas lēnām ritēs uz priekšu.

VĒZIS Zvaigžņu stāvoklis liecina, ka tu pārlieku jūtīgi uztversi apkārtējo pasauli, kas atstās iespaidu uz profesionālo jomu. Ieteicams vairāk strādāt ar pašapziņu, rast lielāku pārliecību par savām spējām!

LAUVA Šobrīd veiksmīgākas izrādīsies kolektīvās aktivitātes. Tu lieliski iejutīsies jebkurā sabiedrībā. Pirms darbu nodošanas ieteicams divreiz tos pārbaudīt! Vakaru velti sirsnīgām sarunām ar mīļoto.

JAUNAVA Nevajadzētu pārvērtēt savas darbaspējas. Pirms apņemies vadīt lielāku projektu, pārdomā visus par un pret. Dienai būs raksturīgs ātrs pagurums, nedaudz vājākas koncentrēšanās spējas.

SVARI Līdzcilvēku vidū izcelsies ar apķērību, ātrajām uztveres spējām. Labvēlīgs laiks, lai risinātu tehniskas dabas jautājumus. Privātajā dzīvē gaidāmi negaidīti, bet patīkami pavērsieni!

SKORPIONS Daudz laika veltīsi ģimenes dzīvei, kontaktēsies pat ar attālākiem radiem. Labi izpratīsi bērnu vajadzības, bet ne visas spēsi materiāli apmierināt. Mīlas jomā būsi romantisks, kaislīgs.

STRĒLNIEKS Juridisko un finansiālo lietu kārtošanu labāk atcel uz nedēļas vidu. Būsi sapņains. Tavs romantikas plīvurs aizsegs realitāti. Lieto uzturā graudaugus un svaigi spiestas augļu sulas.

MEŽĀZIS Strādīgais un kārtīgais Mežāzis būs darba kolektīva lokomotīve. Tomēr uzskatīt sevi par neaizstājamu arī nevajadzētu, jo tas var sabojāt tavu profesionālo tēlu priekšniecības acīs.

ŪDENSVĪRS Pacilātais garastāvoklis palīdzēs tikt galā ar ikdienas ķibelēm. Esi piesardzīgāks, veicot finansiālas manipulācijas. Neuzķeries uz reklāmas aģentu daiļrunību, sasolīto kvalitāti.

ZIVIS Ieteicams rīkoties nedaudz nesteidzīgāk, praktiskāk. Pievērs lielāku uzmanību juridiskajām formalitātēm. Pret jaunajiem sadarbības piedāvājumiem izturies ar lielāku piesardzību!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu