Trešdienas horoskops: 13. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 13. janvārim. 

AUNS Esi piesardzīgāks izteicienos. Tie var aizskart ne tikai kolēģus, bet nonākt arī līdz priekšniecības ausīm! Kārtojot finansiālas lietas, ievēro pat vissīkākās formalitātes. Jebkuru līgumu pārlasi vairākkārtīgi!

VĒRSIS Mēness spriedzes aspekti padarīs dienu gluži vai par sava veida izaicinājumu. Vēlams rūpīgāk ieklausīties pašsajūtā, nestrādāt līdz pilnīgam spēku izsīkumam, jo var būt paliekošas sekas!

DVĪŅI Rēķinies, ka saskarsmē ar apkārtējiem var rasties negaidītas domstarpības, muļķīgi pārpratumi. Labāk darboties vienatnē, jo tādējādi spēsi daudz pilnvērtīgāk īstenot savus tiešos pienākumus.

VĒZIS Var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem, juridiskajām formalitātēm saistītais. Ja tevi pārņem sajūta, ka nespēj tikt galā ar visiem darbiem, zini, ka tā ir tikai pārejoša mirkļa vājība!

LAUVA Pieaugs nopietnība un atbildības sajūta. Šodien radīsies iespēja apliecināt, ka esi patiesi drosmīgs, izlēmīgs, spējīgs uzņemties komandas līdera lomu. Kāda Lauva nodrošinās sev karjeras augšupeju.

JAUNAVA Centīgi turpināsi iesāktās lietas, izrādīsi apskaužamu precizitāti un izcilas analītiskās dotības. Tev būs pa spēkam pārliecināt priekšniecību rīkoties pēc tavām norādēm, iegūt tās atzinību.

SVARI Nevajadzētu ļaut grūtsirdībai pārņemt sevi. Esi noteiktāks savos lēmumos, nesāc apšaubīt izdarītās izvēles. Dienas otrajā pusē nenāktu par ļaunu atrast brīvu brīdi jaunākajai paaudzei, izrunāties ar to.

SKORPIONS Lielisks brīdis jaunu zināšanu apguvei. Varbūt izdosies rast papildu peļņas avotus. Komunikācijā ar apkārtējiem būsi tiešs, lietišķs un tieši tādu pašu attieksmi gaidīsi pretī. Atturies no ilgstošas garīgās piepūles.

STRĒLNIEKS Šobrīd nevajadzētu aiztikt ar nekustamo īpašumu saistīto. Labāk īstenot ierastos darbus, sakārtot formalitātes, papīru būšanas. Pēc darba dodies nelielā pastaigā.

MEŽĀZIS Neļauj spītībai, pārlieku konservatīvajai attieksmei pret darbu bremzēt karjeras tālāko izaugsmi. Ļauj, lai profesionālajās gaitās ienāk vajadzīgās pārmaiņas! Mīļotais cilvēks tieksies pēc tavas uzmanības.

ŪDENSVĪRS Var nākties krietni papūlēties, lai sasniegtu kāroto. Der iegaumēt, ka neatlaidība noteikti atmaksāsies! Finansiālās lietas pareizāk atlikt uz citu dienu. Mājas dzīvē iespējamas pārmaiņas.

ZIVIS Nekļūsti pārlieku prasīgs, paškritisks. Tev šobrīd būs vajadzīgs iedrošinājums, morāls atbalsts. Iespējams, to pamanīs tuvākie kolēģi, kuri nenoslinkos un dos vajadzīgo stimulu, ticību veiksmīgam iznākumam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu