Foto ⟩ Milzīgs zemes iegruvums izveidojies blakus slimnīcai Itālijā. Evakuēti arī Covid-19 pacienti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Piektdien Itālijas dienvidos noticis zemes iegruvums, izveidojot aptuveni 2000 kvadrātmetru platu un 20 metru dziļu bedri. Iegruvums noticis blakus slimnīcas autostāvvietai, "aprijot" vairākas automašīnas un liekot slimnīcai evakuēt cilvēkus, ieskaitot Covid-19 pacientus, ziņo raidsabiedrība CNN. 

Negadījums noticis ap 6:30 no rīta, ziņo "Ospedale del Mare" slimnīca Neapolē. Vairākas automašīnas, kas bija novietotas slimnīcas autostāvvietā, esot "aprītas", ziņo vietējais glābšanas dienests. 

Neapoles policija ziņo, ka tehniskie eksperti izvērtēs nogruvuma cēloņus. Pastāv versija, ka nogruvums noticies pēdējo nedēļu spēcīgo lietavu dēļ, kas izraisījis lielu ūdens daudzuma ieplūšanu. 

Policisti noraida versiju, ka sagruvums patiesībā bijis sprādziens. Viņi piebilst, ka neviens nav ievainots un nav upuru. 

Glābēji izmantoja dienesta suņus, lai pārbaudītu, vai kāds gadījumā neatrodas negadījuma vietā. 

Blakus esošā slimnīca no Covid-19 nodaļas evakuējusi sešus pacientus. 

Slimnīca pārstāvji paziņojuši, ka iegruvuma dēļ slimnīcā bija pārtraukta ūdens padeve, taču vēlāk atjaunota.

"Ospedale del Mare" slimnīcai blakus atrodas Neapoles pirmais "Covid-19 centrs", kas  tika izveidots no automašīnu konteineriem, kad Itālijā sākās pirmais koronavīrusa pandēmijas vilnis, kas pārslogoja visu valsts veselības sistēmu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu