Jauna informācija par Lielbritānijā nogalināto 12 gadus veco latvieti. Zināmi ekspertīzes rezultāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mr Doomits/shutterstock.com

12 gadus vecais latviešu skolnieks Roberts Buncis pagājušā gada 12. decembrī Lielbritānijā tika atrasts miris. Ekspertīzē secināts, ka puisēns nomiris no durtām brūcēm kaklā, krūtīs un vēderā, ziņo laikraksts "Postimees".

Britu mediji ziņo, ka šis nāves cēlonis noteikts tiesu ekspertīzē. Slepkavības izmeklēšana turpinās.

Portāls Apollo.lv jau ziņoja, ka Lielbritānijā 12. decembrī, nogalināts 12 gadus vecais latvietis Roberts Buncis, kurš tajā dienā atzīmētu savu 13. dzimšanas dienu, ziņoja raidsabiedrība BBC.

Zēna līķis tika atrasts kādā zemes īpašumā vienā no rajoniem Bostonā. Saistībā ar Bunča nogalināšanu aizturēts kāds 14 gadus vecs pusaudzis.

2021. gada 11. janvārī ir paredzēta tiesas sēde. Uz aizdomu pamata par piedalīšanos slepkavībā aizturēts arī kāds 19 gadus vecs jaunietis.

Vietējo iedzīvotāju uzsāktā kampaņā Roberta ģimenei jau saziedoti vairāk nekā 12 000 britu mārciņu. 

Linkolnšīras policijas un noziegumu komisārs Marks Džounss sacīja, ka šis ir "šokējošs un traģisks negadījums", jo apsūdzētā persona ir vien 14 gadus veca.

Zināms, ka Roberts dzīvojis kopā ar savu tēvu Edgaru. 

Tikmēr laikraksts "Mirror" raksta, ka Roberts kādreiz dzīvojis Liepājā. Kāds ģimenei tuvs draugs sacīja, ka tēvs dēlu ņēmis sev līdzi uz Lielbritāniju, lai nodrošinātu Robertam labāku dzīvi.

Lielbritānijā Roberts dzīvojis jau sešus gadus.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu