VIDEO ⟩ Bariņš stirnu bauda ziemīgo dienu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latviju klājusi sniega sega un par to priecājas gan lieli, gan mazi. Sestdien, 9. janvārī, portāla "Apollo" aculiecinieks Ciblas pagastā sastapis bariņu stirnu, kas bauda šo ziemīgo dienu. 

Video: Stirnas ziemā

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka šīs nedēļas izskaņā laiks Latvijā kļūs aukstāks, bet nākamā nedēļa atnesīs krietni vairāk nokrišņu un dziļāku sniegu, liecina sinoptiķu prognozes.  

Svētdienas rīts, iespējams, būs aukstākais kopš 2019. gada pirmā ceturkšņa - vietām, izklīstot mākoņiem un iestājoties bezvējam, gaisa temperatūra noslīdēs līdz -11..-16 grādiem. Svētdienas vakarā Kurzemes rietumkrastā, vējam atnesot siltumu no jūras, gaiss iesils līdz +3 grādiem.

Brīvdienās vietām nedaudz snigs, lielāka snigšana turpināsies naktī uz sestdienu. No pirmdienas pastiprināsies ciklonu ietekme, tādēļ nākamnedēļ būs vairāk nokrišņu, gaidāms arī sniegputenis un lietus.

Daudzviet snigs stipri, un nākamās nedēļas beigās sniega segas biezums vietām - ne tikai valsts austrumos - var pārsniegt 30 centimetrus. Gaisa temperatūra nedēļas sākumā paaugstināsies līdz -3..+3 grādiem, pēc tam kļūs vēsāks, tomēr nav gaidāma temperatūras noslīdēšana zem -20 grādiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu