Dončičs ar lielisku maču sekmē "Mavericks" trešo uzvaru pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī pārspēja Orlando "Magic".

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 112:98 (36:27, 20:23, 29:25, 27:23) uzveica "Magic" basketbolistus.

Dalasas vienībā rezultatīvākais šoreiz ar 36 punktiem bija Tims Hardavejs jaunākais, kura kontā arī piecas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Rezultatīvs sniegums arī Trejam Bērkam, kurš nākot no rezervistu soliņa, atzīmējās ar 29 punktiem.

Savukārt "Mavericks" līderis Luka Dončičs izcēlās ar "triple-double" - 20 punkti, 10 rezultatīvas piespēles un 11 atlēkušās bumbas.

Viesu rindās iespaidīgs "double-double" Nikola Vucevičam - 30 punkti un 15 bumbas zem groziem. Otrs rezultatīvākais "Magic" sastāvā bija uzbrucējs Ārons Gordons, kuram 16 punkti.

"Mavericks" izcīnīja jau trešo uzvaru pēc kārtas, kas nozīmē, ka deviņās spēlēs Dalasas vienībai ir iekrātas piecas uzvaras un četri zaudējumi, kas ļauj viņiem ieņemt dalītu piekto pozīciju rietumos. Savukārt "Magic" pēc spilgtā sezonas ievada ir zaudējusi divas spēles pēc kārtas un ar sešām uzvarām 10 mačos ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē.

Dalasas "Mavericks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz 12. janvāri, plkst. 3:30 pēc Latvijas laika uzņemot Ņuorleānas "Pelicnas" basketbolistus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu