VIDEO ⟩ Melnā mamba jaunībā - publiskots video, kurā Kobe Braients 15 gadu vecumā dominē "danku" konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: AFP / Scanpix

Sociālo mediju platformas "Twitter" lietotājs ar nosaukumu "Hoops Departmenti" ir publiskojuši video, kurā leģendārais Kobe Braients redzams savā pirmajā "slam-dunk" konkursā.

Kobe Braients ir viens no visu laiku labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem. Eksplozīvajam aizsargam spožu nākotni paredzēja jau viņa vidusskolas gados.

Piemēram, 1992. gadā "The Philadelphia Inquirer" tobrīd 14 gadus veco Braientu nosauca par plaukstošu superzvaigzni. Ilggadējā Losandželosas "Lakers" aizsarga uzbrukuma arsenālā bija teju neatkārtojams un pietiekami svarīga tā sastāvdaļa bija arī spēja izcelties ar efektīgiem bumbas triecieniem grozā no augšas.

Braients savas karjeras laikā kļuva arī par NBA "slam-dunk" konkursa čempionu. To viņam izdevās paveikt, vēl esot pirmgadnieka statusā. Tiesa, vairums fanu uzskata, ka 1996. gada "danku" konkurss ir viens no neizteiksmīgākajiem tā pastāvēšanas vēsturē.

Savas spējas efektīgi triekt bumbu grozā no augšas Braients apliecināja jau ilgi pirms spēlētāja gaitām NBA. Vien 15 gadu vecumā viņš triumfēja savas skolas "slam-dunk" konkursā.

Braients NBA pavadīja 20 sezonas, kļūstot par pieckārtēju čempionu. Tāpat viņš 18 reizes bija izvēlēts dalībai NBA Visu zvaigžņu spēlē, 15 reizes iekļuva kādā no līgas simboliskajiem pieciniekiem, kā arī vienu reizi tika atzīts par NBA regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Aizvadītā gada 2020. gadā leģendārā basketbolista un vēl astoņu cilvēku dzīvības izdzisa helikoptera avārijā. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu