Daugaviņš turpina "uguņot" arī uzvarā pār "Ņefķehimik"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: hcvityaz.ru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, sekmējot Maskavas apgabala "Vitjaz" komandas uzvaru.

"Vitjaz" mājās ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otrā perioda sestajā minūtē, kad Matīasam Tedenbi palīdzēja panākt 2:0. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 21 minūti un piecas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un izprovocēja vienu pārkāpumu.

Mājinieku vārtsargs Iļja Ježovs atvairīja visas 28 pretinieku mestās ripas.

Daugaviņš ar rezultativitātes punktiem izcēlies sešās spēlēs pēc kārtas. Viņš šosezon 41 spēlē guvis 13 vārtus un 26 reizes rezultatīvi piespēlējis, kas dod vietu līgas desmit rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Daugaviņš tikai par punktu atpaliek no savas KHL rezultatīvākās sezonas - 2019./2020.gadā viņš atzīmējās ar 19 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli, laukumā dodoties 59 mačos.

Tāpat uzvaru svinēja vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas mājās ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Kalniņš šajā duelī atvairīja 26 no 28 pretinieku mestajām ripām,

"Jokerit" ar 50 punktiem 40 mačos ir sestā Rietumu konferencē, bet "Vitjaz" ar 45 punktiem 43 spēlēs ieņem devīto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu