Vienradzis ir atpakaļ? Porziņģis varētu atgriezties laukumā jau mačā pret "Pelicans"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba zvaigzne Kristaps Porziņģis laukumā varētu atgriezties jau vienības nākamajā spēlē, vēsta NBA apskatnieks Marks Stains.

Porziņģis joprojām strādā pie atgriešanās laukumā pēc pārciestās ceļgala operācijas, lai salabotu labā ceļgala menisku, ko viņš satraumēja aizvadītās sezonas izslēgšanas spēļu ievadā.

Iepriekš "Mavericks" galvenais treneris prognozēja, ka latvietis laukumā varētu atgriezties janvāra vidū un šobrīd rādās, ka prognoze bijusi precīza, jo NBA apskatnieks Marks Stains savā "Twitter" kontā ir norādījis, ka pirmo reizi šosezon Porziņģis pirms spēles pret Ņuorleānas "Pelicans" komandas pieteikumā norādīts kā "zem jautājuma zīmes".

Nav šaubu, ka "Mavericks" vienībai Porziņģa palīdzība ir nepieciešama jebkurā situācijā, bet šobrīd apstākļi ir sevišķi sarežģīti, jo Covid-19 ir konstatēts Maksimilianam Kleberam, bet kontaktā ar vācu basketbolistu bijuši vēl trīs Dalasas atslēgas spēlētāji - Džeilens Bransons, Dorians Finijs Smits un Džošs Ričards. Līdz ar to arī šie basketbolisti nav pieejami, jo viņiem jāievēro noteiktā pašizolēšanās.

"Mavericks" šosezon bez Porziņģa ir spējusi iekrāt pozitīvu bilanci, deviņās spēlēs tiekot pie piecām uzvarām, piedzīvojot četras neveiksmes.

Gaidāmais "Mavericks" mačs pret "Pelicnas" norisināsies Dalasā un tā sākums ir naktī uz otrdienu, plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu