Kardašjanas vīram Kanje Vestam piedēvē romānu ar pasaulslavenu blogeri. Viņš baumas noliedz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix/ ekrānuzņēmums no video

Nupat visi pasaules mediji ziņoja, ka TV šovu zvaigzne Kima Kardasjana esot izlēmusi šķirties no vīra un bērnu tēva - repera Kanje Vesta. Tagad neskaitāmi sociālo tīklu lietotāji pielējuši ugunij eļļu, apgalvojot, ka reperim it kā bijusi dēka ar pasaulslaveno jūtūberi un skaistumkopšanas guru Džefriju Stāru.

Kāda vietnes "TikTok" lietotāja paziņoja: "Beidzot, kad Kima nolēmusi šķirties, es varu dalīties ar runām, kuras vairākus mēnešus no visiem esmu slēpusi. Visa šī šķiršanās nav pārsteigums. Kanje ir romāns ar slaveno skaistumkopšanas guru. Viņš ir vīrietis. Daudzi par to zina jau sen," apgalvoja meitene Lai gan viņa nesniedza konkrētu jūtubera vārdu, cilvēki izscecināja, ka tas ir Stāŗs. 

Vests un Stārs abi dzīvo vienā štatā. Pēc Vesta un Kardašjanas skandāla pērnā gada jūlijā reperis pārcēlās uz savu rančo Vaiomingā, savukārt Stārs uz Vaimoingu pārcēlās augustā. 

Vests savā ierastajā manierē nereaģēja uz šīm tenkām, savukārt skaistumkopšanas guru par notiekošo neklusēja. Viņš savos sociālajos tīklos publiskoja kadru, atklājot, ka dodas uz "svētdienas misi". Kā zināms, tos katru nedēļu rīko Vests.

Kad baumas pieņēmās spēkā, Stārs nolēma nopietni komentēt situāciju. "Youtube" kanālā viņš ievietoja video, kurā paziņoja, ka visas spekulācijas ir meli. 

"Es esmu vientuļš, es ne ar vienu neguļu. Mēs ar Kanji nekad neesam pavadījuši laiku kopā, tas viss ir ļoti smieklīgi," norādīja Stārs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu