Sniegotajās Rīgas ielās strādā visa ziemas uzturēšanas tehnika

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sniega tīrītājs laukumā pie Brīvības pieminekļa.
Sniega tīrītājs laukumā pie Brīvības pieminekļa. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ņemot vērā intensīvo snigšanu, Rīgas ielās šobrīd strādā visa ziemas uzturēšanas tehnika, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta galvenā referente Lelde Rudzika.

Kopumā ielās devušās 34 ielu brauktuvju tīrāmās un kaisāmās mašīnas, kā arī 16 kompleksās ietvju tīrāmās un kaisāmās mašīnas.

Kaisīšanas un tīrīšanas darbi maģistrālajās ielās un ielās, kur kursē sabiedriskais transports, tiek veikti nepārtraukti, tomēr ir jārēķinās ar to, ka snigšanas laikā sniegs uz ietvēm un ielu braucamajām daļām būs nepārtraukti, kā arī puteņa laikā veidojas sniega sanesumi.

Departaments norāda, ka maģistrālajām ielām un tiltiem no sniega pilnībā ir jābūt attīrītiem trīs stundu laikā pēc snigšanas beigām, tādēļ intensīvas snigšanas laikā braukšana var būt apgrūtināta.

Transportlīdzekļu vadītāji aicināti savlaicīgi plānot maršrutus, būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un ielu seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu