Katrā virtuvē atrodama lieta, kas rīta kafiju padarīs daudz baudāmāku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Alex/Unsplash

Kafija, bez šaubām, ir viens no pasaules populārākajiem dzērieniem - tā miljoniem cilvēku visā pasaulē ir možuma "eliksīrs", bez kura ir grūti iztēloties savas dienas sākumu. Par vienkāršu triku, ar kura palīdzību kafiju ir iespējams padarīt pat gardāku, vēsta "Reader's Digest".

Lai no rīta spētu normāli funkcionēt un pamosties, daudziem vajadzīga tasīte kafijas. Tomēr veids, kādā to baudām, ir ļoti atšķirīgs. Daži to pagatavo mājās, bet citi vienkārši iegriežas tuvākajā kafejnīcā, lai aši pasūtītu krūzīti līdzņemšanai.

Neatkarīgi no tā, kur un kā tu iegūsti savu ikdienišķo kofeīna devu, tev nevajadzētu samierināties ar neizteiksmīgu vai pat rūgtu garšu.

Cukura pievienošana ne vienmēr ir risinājums, īpaši tad, ja esi nolēmis ievērot kādu diētu un samazināt saldumu patēriņu.

Kāds tad ir risinājums? Izrādās, ka mazs sāls daudzums var pārvērst ikdienišķo skarbi rūgto kafiju par izteiksmīgu, krēmīgu rīta baudījumu. 

Pievienojot nedaudz sāls kafijai, tas var neitralizēt dzēriena rūgtumu!

Sāli var pievienot arī kafijas automātā pupiņu nodalījumā, bet pavisam mazliet - šis tiešām ir gadījums, kad labāk pievienot par maz, nekā par daudz.

Tas, protams, nav vienīgais veids, kā kafiju padarīt īpašu. Arī citus papildinājumus nevajag aizmirst, piemēram, kakao pulveri, kanēli, lavandu un vaniļas vai kokosriekstu ekstraktu. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu