"Baidījos, ka viņš man roku izraus no pleca." Žurnālists atceras neparastu interviju ar Maiku Taisonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais boksa medija "The Ring" žurnālists Norms Fornheims ir atklājis, ka reiz aizvadījis pavisam neparastu interviju ar leģendāro Maiku Taisonu, vēsta "The Athletic".

Ir ierasta prakse, ka pasaules sporta zvaigznes intervijas cenšas padarīt pēc iespējas īsākas un ļoti bieži aprobežojas ar standarta frāzēm. Galu galā, atlētiem ar šo profesionālā sporta aspektu ir jāsaskaras gandrīz katru dienu.

Arī Maiks Taisons savas karjeras laikā ir izcēlies ar ļoti krasi atšķirīgu attieksmi pret žurnālistiem. Brīžiem viņš mediju pārstāvjus ir pat nosaucis ļoti rupjos vārdos vai arī vienkārši piecēlies un aizgājis no intervijas. 

Tomēr gadījumā, ko atminējās Fornheims, Dzelzs Maiks nevēlējās pārtraukt sarunu, pat tad, kad to bija gatavs darīt pats žurnālists.

"No Maika tu nekad nezini, ko sagaidīt. Reizēm viņš spēj paskatīties tev cauri it kā tevis tur nemaz nebūtu. Citos gadījumos viņu ir viegli aizkaitināt. Bet vēl ir bijuši gadījumi, kad viņš ir ļoti draudzīgs. Reiz es viņu intervēju. Runājām aptuveni stundu. Es teicu, ka man ir jādodas, pateicos par interviju un devos uz mašīnu," atminas Fornheims.

Tomēr slavenajam bokserim, acīmredzot, "sirds ir bijusi pilna" un viņš sarunu nav vēlējies pārtraukt. Gan cieņas, gan arī baiļu vadīts Fornheims esot piekritis sarunu turpināt. Jāatzīmē gan, ka sevišķas izvēles viņam neesot bijis.

"Viņš man sekoja. Sekoja un turpināja runāt. Jau vēru vaļā sava "pikapa" durvis, kāpu iekšā mašīnā, kad pēkšņi Maiks sagrāba manu roku pie elkoņa un turpināja runāt. Viņa spēks... Viņš manu roku saspieda tā, ka šķita, ka tai virsū uzkrita 10 000 ķieģeļu," stāstīja Fornheims.

Žurnālists atklāja, ka šādā pozīcijā viņam nācies uzklausīt Dzelzs Maiku nākamās pusstundas garumā.

"Viņš visu šo laiku runāja bez apstājas, es tikai klausījos, jo baidījos, ka viņš man roku izraus no pleca. Viņš nav no šīs pasaules. Allaž zināju, ka šie profesionālie bokseri sit spēcīgi, bet pirmo reizi es nonācu kontaktā ar absolūti neiedomājamu fizisko spēku," nobeigumā atklāja Fornheims.

Maiks Taisons tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem smagā svar bokseriem. Savas karjeras laikā viņš tika pie 50 uzvarām, piedzīvojot sešas neveiksmes. Aizvadītā gada novembrī leģendārais bokseris atgriezās ringā, tiesa, duelī pret Roju Džounsu jaunāku atzīmētais neizšķirts netiks iekļauts Taisona oficiālajā bilancē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu