Pāvels Globa nosauc piecas Zodiaka zīmes, kurām janvāris izvērtīsies par jaunas dzīves sākumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvels Globa, balstoties uz savu prognozi, secināja, ka janvāra vidū sāksies neaizmirstams laiks, kas daudziem nesīs lielu veiksmi! Šī veiksme ietekmēs katra likteni savā veidā, bet astrologs sola, ka tas būs ļoti spilgti - kā nekad agrāk, vēsta portāls "Golbis".

Vēzis

Janvāra vidū Vēžu dzīvēs sāksies veiksmes laiks, jo viņiem pietiks ciest un uztraukties par to, kas nav piepildījies. Janvārī šīs Zodiaka zīmes pārstāvju sapņi sāks piepildīties, problēmas atkāpsies otrajā plānā un dzīve uzlabosies, sola astrologs. 

Ūdensvīrs

Gada sākums nāks par labu arī Ūdensvīriem, kuriem dzīvē nesen ir bijusi spēcīga melna svītra - ir pienācis laiks no tā izkļūt. Zvaigznes palīdzēs šiem cilvēkiem sākt jaunu dzīvi, atstāt visas vecās problēmas pagātnē un nekad vairs nenonākt sarežģītās situācijās.

Skorpions

Labs garastāvoklis, prieks par kaut ko jaunu, ļoti īpaša sapņa piepildījums - tas viss pārveidos šīs zīmes pārstāvju dzīvi. Skorpioniem paveiksies kaut kas viņiem ļoti nozīmīgs, un no janvāra vidus dzīvē viss ies tikai uz augšu. 

Dvīņi

Dvīņiem tagad jāsaskaras ar galveno uzdevumu - nepazust ceļā uz pilnību, jo drīz dzīve viņiem dos jaunus mērķus. Dvīņi uzzinās, kā var iegūt lielu naudu, gandrīz neko nedarot, un šīs zināšanas viņiem palīdzēs sasniegt jaunu finanšu soli. Turklāt šajā laikā radīsies izpratne par to, kā dzīvot tā, lai laime ienāktu mājā un vairs to nepamestu.

Jaunava

Astrologs Jaunavai sola laimīgu jaunas dzīves sākumu Fortūnas vadībā. Viss iecerētais sāks piepildīties gada pašā sākumā - tas būs pagrieziena punkts un ļoti nozīmīgs brīdis Jaunavu dzīvē. Pats Visums viņiem palīdzēs, un vislielākās vēlēšanās piepildīsies!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu