Pie skatītājiem atgriezīsies kulta seriāls "Sekss un lielpilsēta"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sāra Džesika Pārkere.
Sāra Džesika Pārkere. Foto: SIPA/Scanpix

Vairāk nekā 20 gadus pēc oriģinālā "Sekss un lielpilsēta" seriāla beigām, HBO ir paziņojis par īpašu pārsteigumu seriāla faniem - jaunu sezonu, kurā piedalīsies trīs no četrām seriāla varonēm, vēsta BBC.

Turpinājumā kulta seriālam par sieviešu dzīvi tūkstošgažu mijā Ņujorkā piedalīsies Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristina Deivisa. Kima Ketrola, kas attēloja populāro Samantu, daudzsēriju kinodarbā neatgriezīsies - seriāla veidotāji gan nav atklājuši šī lēmuma iemeslu. Daži avoti vēsta, ka pie vainas varētu būt Ketrolas un Pārkeres konflikts.

Jaunais seriāls sastāvēs no desmit pusstundu garām sērijām. Patreizējais reklāmrullītis gan neatklāj neko par seriāla sižetu, tā vietā atrādot Ņujorkas pilsētas skatus.

Jaunās sezonas iznākšanu ar nepacietību gaida arī studijas pārstāvji. HBO Max oriģinālā satura veidošanas direktore Sāra Obrija izteikusies, ka "es uzaugu ar šiem tēliem un nevaru sagaidīt mirkli, kad uzzināšu, kā ir attīstījies šis stāsts un vai tas sevī nes to pašu trāpīgumu, humoru un pilsētas dvašu, kas vienmēr ir definējusi "Seksu un lielpilsētu"".

Oriģinālais seriāls, kas balstīts uz 1997. gada tāda paša nosaukuma Kendisas Bušnelas romāna motīviem, HBO tika translēts no 1998. gada līdz pat 2004. gadam - kopā iznākušas sešas sezonas. Franšīzē tāpat iznākušas divas pilnmetrāžas filmas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu