Deivids Haselhofs pārdod savu TV seriāla "Knight Rider" auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktieris un dziedātājs Deivids Haselhofs nolēmis šķirties no sava kādreizējā darba auto - 1982. gada Pontiac Firebird Trans Am -, kurš bija viņa uzticamais pavadonis un palīgs seriālā "Knight Rider".

Deivids Haselhofs - vieni viņu atminas kā Maikla Naita lomas atveidotāju seriālā "Knight Rider", citi kā Miču Bjūkenonu seriālā "Baywatch", vēl citi viņu ir redzējuši tikai kā "America's Got Talent" žūrijas locekli.

Pasaules slavu viņam palīdzēja iegūt tieši Naita personāžs, kura tuvs draugs bija sevišķi viedais automobilis "Knight Industries Two Thousand" jeb K.I.T.T., kas

spēja izveidot saliktus sakārtotus teikumus, savā nosvērtajā balsī citēt slavenus domātājus, skaitīt dzeju un ar "turbo boost" funkciju izpildīt neticami iespaidīgus lēcienus.

Foto: www.liveauctioneers.com

Tā visa bija fikcija, tomēr melnais 1982. gada "Pontiac Firebird Trans Am" caur to kļuva pat vienu no atpazīstamākajiem kino un televīzijas automobiļiem.

Foto: www.liveauctioneers.com

Haselhofa fanu bāze ir liela un tāda ir arī automobilim. Vienam runājošā "Pontiac" fanam tagad ir iespēja kļūt par sava sapņu auto īpašnieku, jo Haselhofs ir nolēmis šķirties no personīgā K.I.T.T. Iemesli nav zināmi, bet skaidrs ir viens - šis prieks nākamajam saimniekam nebūs lēts, jo izsoļu vietnē ievietotajā sludinājumā redzams, ka solītā summa šī materiāla tapšanas brīdī ir jau 500 000 ASV dolāru.

Foto: www.liveauctioneers.com

Sludinājumā teikts, ka auto ir pilnībā funkcionāls, tātad lietojams ikdienā. Tam nav ložu atvairīšanas spēju un arī prasmes transformēties par superautomobili, taču

Deivids Haselhofs ir apņēmies mašīnu nākamajam saimniekam piegādāt un nodot personīgi, ja viņš galu beigās samaksās 25% virs izsoles cenas.

Pretējā gadījumā nākamais K.I.T.T. lietotājs uz Lielbritāniju, kur auto šobrīd atrodas, būs spiests doties pats. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu