Sedokova paziņo, ka publiski vairs nedalīsies ar savu personīgo dzīvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Anna Sedokova vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfiju, kurai pievienoja garu paskaidrojumu par to, kāpēc vairs nedalīsies ar savu personīgo dzīvi. 

Anna Sedokova atklāj, ka vairs nevēlas dalīties savā personīgajā dzīvē ar visiem garāmgājējiem. Viņa vairs nejūtas komfortabli, ka tiek runāts ne tikai par viņu, bet arī viņas bērniem. 

"Esmu sabiedrībai pazīstama jau gandrīz 20 gadus, vairāk nekā pusi savas dzīves, un es neatceros, kā ir dzīvot tad, kad tevi neaprunā aiz muguras," sacīja Sedokova. 

"17 gadu vecumā es strādāju par vadītāju labākajā mūzikas kanālā, 19 gadu vecumā - labākajā izklaides kanālā. 20 gadu vecumā visa valsts ieraudzīja mani zelta peldkostīmā, 21 gadu vecumā visi aprunāja manu grūtniecību. Biju pieradusi, ka mani apspriež, bet ne manus bērnus," atklāja Anna. 

Dziedātāja sacīja, ka, atrodoties tūkstošiem kilometru attālumā, "Instagram" īsajos stāstos redzējusi savu satraukto bērnu. "Viņa patiesi nesaprata, kāpēc 16 gadu vecumā pieaugušas sievietes un vīrieši viņu apsprieda un ņirgājās tēva nāves dēļ.

Otrs jautājums ir, kāpēc žurnālisti to izprovocē, zinot, ka aitu pūli ir viegli ar vienu vārdu vadīt pareizajā virzienā, un jā, tie, kas komentāros apspriež bērnus, jūs esat aitas," sašutusi rakstīja Sedokova. 

Dziedātāja atklāja, ka nesen nolēma izteikties par vecāku tēmu un dalīties pieredzē, cerot, ka tā var būt noderīga un padarīt kādu laimīgāku, bet tas viss esot smagi skāris viņas bērnu.

"Es mīlu "Instagram", bet es neļaušu tam sabojāt manu dzīvi," rakstīja mūziķe.

Es dalīšos ar skaistām, profesionālām fotogrāfijām, un "Instagram" kļūs vairāk par manas darba dzīves daļu un mazāk par personīgo. Es pateicos jums par interesi par mani visus šos gadus. Es nekur nepazūdu, vienkārši mainos," noslēgumā rakstīja Sedokova.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu