Krišjānis Kariņš nācis klajā ar jaunu komentāru par gaidāmā hokeja PČ norisi (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts kanceleja

Latvijas Republikas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš savā "Twitter" kontā nācis klajā ar komentāru par iespējamu hokeja pasaules čempionāta rīkošanu kopā ar Baltkrieviju.

Līdz 2021. gada pasaules čempionātam hokejā ir atlikuši nedaudz vairāk kā četri mēneši , bet skaidrības par tā rīkotājvalstīm joprojām ir maz.

Oriģināli bija paredzēts, ka Latvija turnīra rīkošanu uzņemsies kopā ar Minskā, bet ņemot vērā cilvēktiesību pārkāpumus, kas regulāri tiek pieļauti Baltkrievijā, šādai sadarbībai ir aizvien vairāk pretinieku.

Kā jau minēts, savu nostāju "Twitter" kontā arī Ministru Prezidents Krišjānis Kariņš.

"Vardarbīga miermīlīgu protestu apspiešana Baltkrievijā turpinās. Neredzu iespēju, ka šādā situācijā varētu organizēt PČ hokejā posmu Minskā. Mēs visi esam atbildīgi par demokrātisko vērtību un cilvēktiesību aizstāvību. Ceru, ka IIHF padome pieņems atbildīgu lēmumu," rakstīja Kariņš.

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels vēl lēmumu par rīkotājvalstīm nav pieņēmis un nesen viesojās Minskā, lai tiktos ar Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko.

Paredzēts, ka 2021. gada Pasaules čempionāts hokejā sāksies 21. maijā, fināla mačam norisinoties 6. jūnijā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu