"Ticiet man, īstais Konors ir atpakaļ." UFC prezidents pirms gaidāmās cīņas Makgregoram veltījis lielas uzslavas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar ESPN komentējis savas organizācijas lielākās zvaigznes Konora Makgregora atgriešanos oktagonā.

Aizvadītā gada septembrī Makgregora un UFC bosa Deina Vaita attiecības nebija uz pašas labākās nots. Īru cīkstonis publiskoja privātas sarakstes ar Vaitu, par ko UFC vadītājs, protams, nebija apmierināts.

Nesenajā sarunā ar ESPN Vaits atklāja, ka abi cīņu sporta giganti ir atrisinājuši savstarpējos pārpratumus.

"Mēs toreiz bijām ļoti sliktā situācijā. Es biju ļoti dusmīgs. Ne jau tāpēc, ka viņš publicēja mūsu privātās ziņas. Mēs runājām par citu cīkstoni, kas bija Djego Sančess. Bet tagad, lai arī situācija nebija laba, mēs visu esam nokārtojuši," sacīja Vaits.

Sarunas turpinājumā UFC priekšnieks izteica savas domas par Makgregora motivācijas līmeni pirms gaidāmās cīņas pret Dastinu Porjē.

"Kad zini, cik bagāts un slavens viņš ir, tu aizdomājies, vai viņš vēl spēj būt "izsalcis". Nav nekā interesantāka par motivētu Konoru, kurš ir pareizi noskaņojies. To var pavisam vienkārši noteikt - kad viņš ir noskaņojies un, kad nav," sacīja Vaits.

UFC prezidents pauda, ka pēc pēdējām sarunām ir pārliecināts, ka viņa organizācijas spilgtākā zvaigzne ir pareizi noskaņojusies gaidāmajai atgriešanās cīņai.

"Kad runāju ar Konoru, es zinu, kad klātienē ir īstais Konors un, kad nav. Un ticiet man, īstais Konors ir atpakaļ," turpināja Vaits.

Kad Makgregora karjera bija tās pirmajā pusē, īru cīkstonis allaž bija gatavs cīnīties ar jebkuru pretinieku, neatkarīgi no tā, cik neilgi pirms cīņas viņš uzzināja par pretinieka maiņu. Pats īrs reiz teica, ka viņš specifiski gatavojies vien otrajam duelim ar Neitu Diazu, jo iepriekš neesot bijusi pārliecība, ka viņa pretinieki tik tiešām dosies oktagonā.

"Ja kaut kas notiks ar Dastinu, šobrīd mums ir darīšana ar to Konoru Makgregoru, kuram ir absolūti pie vienas vietas, ko mēs ieliekam viņam pretim. Viņš teiks: "Kurš ir gatavs? Kurš jums ir pieejams? Es dodos uz zāli. Pasakiet, kurš būs oktagonā sestdien." Šobrīd ir darīšana ar to čali. Tas Konors Makgregors ir atpakaļ," norādīja Vaits.

Ilgi gaidītais Makgregora revanša duelis pret Porjē pēc Latvijas laika norisināsies agrā 24. janvāra rītā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu