Nevaldāmi un bez bremzēm! Piecas trakākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: tommaso lizzul/Shutterstock.com

Trakums ne vienmēr nozīmē ko sliktu. Šīs piecas Zodiaka zīmes tiek uzskatītas par trakām, jo tām piemīt nerimstošs gars un to pārstāvji sava trakuma dēļ bieži kļūst par kompānijas dvēselēm. Portāls "MSN" piedāvā iepazīties ar šiem trakuļiem! 

Dvīņi

Dvīņi, bez šaubām, ir vistrakākā un neprognozējamākā Zodiaka zīme! Šī zīme ir pazīstama ar viņu sašķelto personību un var no prieka līdz dusmām pāriet sekundes laikā. Lai gan Dvīņi lielāko daļu laika ir miermīlīgi, modrība viņu klātbūtnē noteikti ir nepieciešama.

Skorpions

Skorpions ir ne tikai dumpīgākā Zodiaka zīme, bet arī viņiem piemīt arī nevaldāms raksturs. Kad esat ticis pāri Skorpiona barjerām, jūs drīz redzēsiet, cik bezrūpīgi un nenodarbināti viņi mēdz būt. Paradokss ir tāds, ka tas viņiem dod zaļo gaismu, lai trakotu.

Strēlnieks

Strēlnieks ir galvenais jokdaris. Kā viena no jautrākajām Zodiaka zīmēm, tas nav pārsteigums, ka Strēlniekam ir pilnīga savvaļas puse. Strēlnieks ir patīkama kompānija cilvēkiem un darīs gandrīz visu, lai apkārtējie smietos, lai arī cik daudz viņiem tas prastītu. 

Auns

Auns ir viena no dusmīgākajām Zodiaka zīmēm un var burtiski eksplodēt jebkurā minūtē! Taču tas nozīmē, ka Auniem ir arī maigāka un izklaidējošāka puse, kas padara jūs mazāk biedējošus un pieejamākus.

Svari

Svari ir mežonīgi un brīvi. Ar dabiski rotaļīgu un dzirkstošu personību Svari noteikti ir trakāko Zodiaka zīmju augšgalā. Svaru trakums tiek pastiprināts, ja tos pamudina citi cilvēki. Atrodoties sabiedrībā, Svariem burtiski nav robežu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu