Vīrietis atrod balonu ar vēstuli Ziemassvētku vecītim, kuru palaidusi meitene 1000 kilometru attālumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alvin Bamburg/Facebook.com

Novēlots Ziemassvētku brīnums - 4 gadus vecas meitenes vēstule Ziemassvētku vecītim, kura rakstīta uz balona, atrasta aptuveni 1050 kilometru attālumā no viņas mājām, vēsta "People".

Kanzasas štatā Letīcija Floresa-Gonzalesa un viņas dvīņu meitas Luna un Džanella (4) 1. decembri pavadīja, rakstot vēstules Ziemassvētku vecītim.

Abas meitenes savas vēlēšanās uzrakstīja uz rozā krāsas baloniem un palaida tos gaisā. "Meitenēm tas bija kaut kas nozīmīgs - atmiņa, ko viņas varēs glabāt vēl ilgi. Ārā bija tik auksts un vējains. Es necerēju, ka baloni aizlidos tik tālu," sacīja meiteņu mamma.

Neskatoties uz aukstumu un vēju, viņas tomēr palaida balonus, un 2. janvārī Alvins Bamburgs atklāja Lunas vēstuli, medījot mežā Luiziānas štatā.

"Labprāt uzzinātu, kad tas tika palaists. Izskatās, ka tas nolidojis vairāk nekā 1000 kilometru. Es medīju un vienkārši atradu to. Šī vēstule un balons tika izgatavoti ar mīlestību. Piezīme bija salocīta, un aizzīmogota ar vienu sarkanu zvaigzni. Es domāju, ka no šī visa iznāks kaut kas īpašs," atradumu Alvins ievietoja vietnē "Facebook".

Pateicoties sociālo mediju spēkam un daudzām akcijām, Bamburgs varēja atrast ģimeni, kas dzīvo vairāk nekā 1000 kilometru attālumā. Alvins sazvanījās ar meiteņu mammu, lai izstrādātu veidu, kā organizēt meiteņu vēlēšanās piepildījumu.

Luna vecītim lūdza konfektes, Zirnekļcilvēka bumbu, lelli, kucēnu un "My Little Pony" Poniju, savukārt Džanella vēlējās arī konfektes, uzlīmes, ziedus, auskarus un "My Little Pony" Poniju.

"Nekad man neienāca prātā, ka kāds atradīs manu dvīņu vēstuli Ziemassvētku vecītim.

Es cenšos darīt visu iespējamo, lai kopā ar meitenēm darītu mazus darbiņus, lai viņas kādu dienu atskatītos un ar mammu būtu skaistas atmiņas," rakstīja Floresa-Gonzalesa.

"Es uzskatu, ka mēs nejauši nesatiekam cilvēkus. Man šķiet, ka mēs esam sadraudzējušies visu mūžu," nobeigumā sacīja meiteņu mamma.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu