Daugaviņa rezultativitātes sērija pārtrūkst spēlē pret Maskavas "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: www.hcvityaz.ru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien palika bez rezultativitātes punktiem Maskavas apgabala "Vitjaz" komandas rindās zaudējumā viesos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

"Vitjaz" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Maskavas "Dinamo".

Daugaviņš uz ledus pavadīja 25 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, reizi pielietoja sekmīgu spēka paņēmienu un uzvarēja četros no 11 iemetieniem.

Rezultātu devītajā minūtē vairākumā atklāja Ivans Igumnovs, 47.minūtē pēc Pāvela Vorobeja "gola" vairākumā rezultāts tika izlīdzināts, bet uzvaras vārti 55.minūtē Dmitrija Jaškina kontā.

Mājinieku vārtsargs Ivans Bočarovs tika galā ar 29 "Vitjaz" hokejistu metieniem, bet viesu vārtos Iļja Ježovs atvairīja 38 pretinieku mestās ripas.

Viņš šosezon 42 spēlēs guvis 13 vārtus un 26 reizes rezultatīvi piespēlējis, kas dod vietu līgas desmit rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Daugaviņš tikai par punktu atpaliek no savas KHL rezultatīvākās sezonas - 2019./2020.gadā viņš atzīmējās ar 19 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli, laukumā dodoties 59 mačos.

"Vitjaz" Rietumu grupā ar 45 punktiem 44 spēlēs ieņem devīto vietu, bet "Dinamo" ar 58 punktiem 45 mačos ieņem ceturto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu