Suņa dzīve! Kanādā Covid-19 komandantstundu pārkāpusi sieviete ar vīru pavadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pesce Huang/Unsplash

Kāds pāris Kvebekas pilsētā Kanādā ir "izpelnījies" soda naudu pagalam kurioza iemesla dēļ - sieviete pieķerta "izstaidzinot" savu partneri pavadiņā pēc komandantstundas iestāšanās, vēsta BBC.

Sieviete likumsargiem paskaidrojusi, ka atrodas ārā, lai "izstaidzinātu savu mīluli". Kvebekas provincē kopš 10. janvāra no astoņiem vakarā līdz pieciem rītā spēkā esošs ir pārvietošanās liegums - mājdzīvnieka izvešana ir viens no retajiem izņēmumiem, kas Kvebekas iedzīvotājiem ļauj būt ārpus mājām šajā laika periodā.

Lai arī pāris ir mēģinājis policistiem paskaidrot, ka likumu nepārkāpj, jo vīrietis ir viņas mīlulis, likumsargiem šāds joks nav gājis pie sirds un abi tikuši pie aptuveni tūkstots eiro liela naudas soda.

BBC vēsta, ka pirmajā Kvebekas "mājsēdes" nedēļas nogalē ir konstatēti 750 noteikumu pārkāpumi. Kanādā pēdējā laikā ir novērojams ievērojams Covid-19 saslimšanu skaita pieaugums - kopš globālās pandēmijas sākuma valstī saslimuši ir gandrīz 670 tūkstoši cilvēku.

Kvebekas premjerministrs Fransuā Lego savā 11. janvāra uzrunā ir minējis, ka "situācija reģionā ir kritiska un ir pamatotas bažas par to, ka vietējās slimnīcas drīzumā sasniegs savas kapacitātes robežu".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu