NHL klubs "Panthers" Ābolu ievieto neaizsargāto spēlētāju sarakstā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Orebro Hockey/Twitter

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" trešdien neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietojusi divus hokejistus, no kuriem viens ir centra uzbrucējs Rodrigo Ābols, ziņo Kanādas televīzijas sporta kanāla TSN apskatnieks Pjērs Lebruns.

"Panthers" neaizsargāto spēlētāju sarakstā kopā ar Ābolu iekļāvusi arī Kevinu Konautonu.

Tas nozīmē, ka jebkurai citai NHL vienībai ir 24 stundas laika, lai pieteiktos uz Ābola pakalpojumiem. 

Šādā pašā veidā no Otavas "Senators" atpakaļ uz Sanhosē "Sharks" šonedēļ pārcēlās cits Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

"Panthers" nav izsaukusi latvieti uz nometni, tādējādi viņš Zviedrijas augstākās līgas komandā "Orebro" paliks līdz sezonas beigām.

Ābols šosezon Zviedrijas čempionāta piedalījies 25 spēlēs un izcēlies ar deviņiem vārtiem, kā arī astoņām rezultatīvām piespēlēm. Viņš ir septītais rezultatīvākais "Orebro" komandas spēlētājs.

Tā kā NHL sezona ir krietni iekavēta, Erebrū hokeja vienība ir vienojusies ar Floridas "Panthers" klubu par 25 gadus vecā Ābola īrēšanu.

Iepriekšējo sezonu hokejists pavadīja Ziemeļamerikā, pārsvarā spēlējot Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubā Springfīldas "Thunderbirds", bet dažās spēlēs pārstāvot arī Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienību Grīnvilas "Swamp Rabbits".

Pērnā gada maijā Ābols ar "Panthers" noslēdza divu gadu debitanta līgumu.

2016.gada vasarā Ābolu NHL jauno spēlētāju draftā septītajā kārtā ar kopējo 184.numuru izvēlējās Vankūveras "Canucks". Ābols NHL vēl nav debitējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu