Ralfs Eilands ironiski izsakās par NA virzītajiem grozījumiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Mūziķis Ralfs Eilands sniedz ironisku atbildi uz NA iesniegto likumprojektu, lai mainītu ģimenes definīciju, izslēdzot iespējamu atbalstu viendzimuma pāriem.

Reaģējot uz Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas 2020. gada 30. septembra balsojumu, kurā tālākai izskatīšanai noraidīta vairāk nekā 10 000 cilvēku parakstītā iniciatīva par viendzimuma pāru tiesisko aizsardzību, kustība "Dzīvesbiedri" platformā "ManaBalss.lv" uzsāka jaunu parakstu vākšanas kampaņu, kurā jāsavāc 20 000 parakstu. 

7. janvārī NA iesniedza likumprojektu, lai mainītu ģimenes definīciju, izslēdzot iespējamu atbalstu viendzimuma pāriem. Savu atbildi NA mūziķis Ralfs Eilands sniedza vietnē "Facebook".

"Man savos 27 gados pavisam ir bijušas aptuveni septiņas draudzenes un es uzskatu, ka nostiprināt ar viņām attiecības traucēja tieši Satversme.

Lai arī 3 dāmas man bijušas no Alūksnes, ko mans draugs Kaspars Breidaks reiz komentēja ar frāzi “Apceļo Latviju”, uzskatu, ka ne ceļošanā vai manās vērtībās ir sāpe, bet gan Latvijas valstī un Satversmē!" raksta Eilands. 

"Man ir prieks, kas sirdī rada atvieglojuma sajūtu, jo beidzot Nacionālā Apvienība un reliģiskie līderi ir ielīduši manā guļamistabā, lai beidzot to sakārtotu!

Es pats to nekādīgi nespētu izdarīt, tādēļ no visas sirds ceru uz Satversmes grozījumiem, lai beidzot man taptu skaidrs kur, kad un kā man būtu jāizmanto savs dzimumloceklis un kurus cilvēkus es būtu tiesīgs saukt par savu ģimeni!" ironiski izsakās mūziķis. 

ATBALSTU VL-TB/ LNNK UN RELIĢISKOS LĪDERUS #DZĪVESBIEDRI! Svētīts! Kā jau maniem sekotājiem sen zināms, esmu diezgan...

Posted by Ralfs Eilands on Trešdiena, 2021. gada 13. janvāris

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu