Izsisti stikli, izšauti gaisa spilveni un auto detaļas pa visu ielu. Sieviete Rīgā nesavalda spēkratu un izraisa avāriju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Izšauti gaisa spilveni, izsisti stikli un dažādas pa ielu izkaisītas auto detaļas – tā šorīt izskatījies Salaspils ielā, tieši pretī tirdzniecības centram "Akropole", kur notika avārija, vēsta "Degpunktā".

"Toyota" vadītājs Vladimirs stāsta, ka apstājies pie sarkanās gaismas, kad atskanējis sitiens. Rezultātā sadursme. Pie otra transportlīdzekļa stūres esot sēdējusi sieviete, kura, acīmredzot, neievēroja ātrumu.

Vladimirs stāsta, ka neesot apstājies strauji. Viss noticis palēnām, – priekšā iedegās dzeltenā gaisma un viņš pakāpeniski nobremzēja. Tad uzreiz sekojis uzreiz sitiens, kas bijis pat ļoti spēcīgs.

Otra transportlīdzekļa vadītājai, sievietei, bija šoks. Atbrauca neatliekamā medicīniskā palīdzība, kuru viņš un pārējie avārijas liecinieki izsauc. Pēc tam sieviete, kas izraisīja avāriju, ar savu vīru aizbraukusi mājās nevis uz slimnīcu.

Kungs pēc pieredzētā aicina citus vadītājus šajā laikā būt īpaši uzmanīgiem! Ja slīd, aizskatīties vai novērsties no ceļa nedrīkst ne uz mirkli.

Vladimirs pats tagad palicis bez mašīnas, jo paies krietns laika sprīdis – vismaz divas nedēļas, iekams mašīnu sataisīs.

"Degpunktā" atgādina – ir ziema un slīd, kas turpināsies vēl vismaz pāris mēnešus, tāpēc šoferiem būtu pēdējais laiks pierast, ka bremzēt jāsāk laicīgi un jāievēro krietni lielāka distance starp priekšā braucošo auto nekā tad, kad ceļi ir sausi un bez sniega.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu