"Viss, ko man vajag, ir spēles laiks." Porziņģis komentē savu sezonas debijas maču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Ar komentāriem par savu šīs nakts sezonas debiju Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir dalījies latviešu uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" naktī uz ceturtdienu ar viesos pārspēja Šarlotas "Hornets" vienību. Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja nepilnas 22 minūtes, gūstot 16 punktus.

Pēspēles sarunā ar medijiem latviešu basketbolists atzina, ka viņam nedaudz traucējusi apziņa par minūšu ierobežojumu, ko viņam ir nozīmējis treneru kolektīvs.

"Centos izdarīt, cik vien varu laikā, kas man bija atvēlēts. Dažreiz tu nepieņem labākos lēmumus, kad gribi būt patiesi agresīvs. Bet viss ir labi. Es gribēju būt agresīvs laikā, ko pavadīju laukumā, bet vēl svarīgāk ir tas, ka šī man bija pirmā spēle un arī pirmā uzvara," norādīja Porziņģis.

Tāpat basketbolists atklāja, ka šoreiz, atgriežoties no savainojuma, juties daudz labāk nekā pēc rehabilitācijas procesa no krustenisko saišu savainojuma.

"Es toreiz apzinājos, ka esmu ļoti "ierūsējis". Negribēju, lai tas atkārtojas arī šoreiz. Līdz ar to es izdarīju lielāku darbu metienu treniņos. Šodien jutos daudz labāk nekā tad, kad atgriezos no krustenisko saišu traumas. Viss, ko man vajag, ir spēles laiks. Man ir pārliecība, jo es esmu ieguldījis darbu. Ātrāk vai vēlāk tās minūtes nāks un es spēlēšu brīvi," turpināja uzbrucējs.

Porziņģis arī neslēpa, ka darījis visu, lai uzlabotu "ķīmiju" ar komandas biedriem, neskatoties uz to, ka laukumā doties nespēja: "Es centos būt tik iesaistījies, cik vien spēju - minūtes pārtraukumos un tamlīdzīgi - bet tu vari izdarīt tikai tik daudz."

Nobeigumā basketbolists pauda prieku par spēju atgriezties laukumā: "Es strādāju ļoti smagi, lai atgrieztos. Es esmu priecīgs, ka tiku laukumā un arī priecīgs par uzvaru. Ar nepacietību gaidu nākamo spēli, kad mēs uzlabosim sadarbību un, atrodot "ķīmiju", mē pacelsimies."

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz 16. janvāri, kad izbraukumā paredzēta tikšanās ar Milvoki "Bucks".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu