Video ⟩ "Avalanche" gūst astoņus vārtus un sagrauj "Blues"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolorādo "Avalanche" hokejisti
Kolorādo "Avalanche" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Kolorādo "Avalanche" piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Sentluisas "Blues" vienības vārtos raidīja astoņas ripas un izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

"Avalanche" mājās ar 8:0 (0:0, 4:0, 4:0) uzvarēja "Blues".

Pēc klusuma pirmajā periodā Gabriels Landeskogs otrās trešdaļas piektajā minūtē atklāja spēles rezultātu. Otros vārtus mājiniekiem izdevās gūt pēc aptuveni astoņām minūtēm, kad vairākumā pārsvaru dubultoja Andrē Burakovskis. Kapteinis Landeskogs perioda 15.minūtē guva savas komandas trešos vārtus, bet trīs minūtes vēlāk izcēlās arī Miko Rantanens.

Noslēdzošajās 20 minūtēs "Avalanche" rindās vārtus guva Nazems Kadri, Neitans Makinons, Devons Teivzs un Jonass Donskojs.

Zīmīgi, ka četrus no astoņiem vārtiem Kolorādo komanda guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Vārti un divas rezultatīvas piespēles Makinonam, Keils Makars izcēlās ar trim piespēlēm, bet Kadri, Rantanens un Burakovskis iekrāja 1+1.

Citā spēlē Bufalo "Sabres" bez savainotā Zemgus Girgensona sastāvā mājās ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Vašingtonas "Capitals".

Uzvaras vārtus trešā perioda astotajā minūtē guva Toms Vilsons, bet Jakubs Vrāna spēles rezultātu atklāja otrās trešdaļas otrajā minūtē. Rasmus Ristolainens trešā perioda ievadā panāca 1:1.

Tikmēr Kanādā Otavas "Senators" savā laukumā ar 5:3 (1:1, 3:1, 1:1) pieveica Toronto "Maple Leafs".

Breidijs Tkačuks uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kamēr divas piespēles nopelnīja arī Džoss Noriss, Ņikita Zaicevs un Dreiks Batersons. Toronto komandā vārtus guva Džons Tavaress, Zeks Haimens un Aleksandrs Kerfūts.

Savukārt čempione Tampabejas "Lightning" mājās ar 5:2 (0:0, 3:2, 2:0) uzvarēja Čikāgas "Blackhawks".

Kapteinis Stīvens Stemkoss guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, to pašu iespējot arī Janni Gordam un Ondrejam Palātam. Čikāgas klubā precīzus metienus izdarīja Patriks Keins un Alekss Debrinkats.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā komanda Pitsburgas "Penguins" piektdien savā otrajā šīs sezonas spēlē piedzīvoja zaudējumu.

"Penguins" viesos ar 2:5 (2:3, 0:0, 0:2) atzina "Flyers" pārākumu.

Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 12 minūtes un 13 sekundes, no kurām trīs minūtes un 27 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja visos četros iemetienos un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Penguins" Austrumu divīzijā pagaidām ieņem pēdējo jeb astoto vietu.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu