"Man šī cīņa ļoti patiktu." Konors Makgregors stāsta par nākotnes plāniem cīņu sportā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC zvaigzne Konors Makgregors sarunā ar cīņu sporta žurnālistu Oskaru Vilisu atklāja savus nākotnes plānus. 

Īru cīkstonis atklāja, ka, viņaprāt, boksa cīņa pret Meniju Pakjao, visticamāk, notiks jau šogad, tomēr viņš uzsvēra, ka gatavojas biežāk startēt arī UFC.

Makgregors norādīja, ka vēlas uzturēties 155 mārciņu jeb 70,3 kilogramu svara kategorijā, norādot, ka viņš karjeru uzsāka svaru zemākā kategorijā, kurai izgāja cauri "kā motorzāģis sviestam.". Pēcāk viņš kļuva arī par čempionu vieglajā svarā.

"Un tad parādījās iespēja attiecībā uz Floidu. Es neaizvadīju pietiekami daudz cīņu vieglajā svarā. Vēlos to izdarīt, līdzīgi kā tas bija "spalvu" svarā (65,8 kilogrami). Vēlos izplēsties cauri visai divīzijai. Šeit ir ļoti daudz labu cīkstoņu un es jūtu, ka būtu līmeni augstāks par viņiem," sacīja Makgregors.

Īru cīkstoņa UFC karjerā ir tikai viens cīkstonis, ar kuru viņš ir ticies divas reizes - Neits Diazs. Abi šie dueļi norisinājās 77 kilogramu divīzijā. Nesenā intervijā UFC prezidents Deina Vaits izteicās, ka Diazs varētu atgriezties 70,3 kilogramu svarā.

Makgregors uzskata, ka tādā gadījumā viņam pret Diazu vajadzētu aizvadīt trešo savstarpējo dueli.

"Es dzirdēju, ka Neits atgriezīsies vieglajā svarā. Man šī cīņa ļoti patiktu. Man patīk sacensties ar Diazu. Mēs vēlreiz tiksimies. Ja tas notiks vieglajā svarā, tad, protams, lieliski būtu, ja cīņa norisinātos par titulu. Ir daudzu lielisku opciju. Skatīsimies, kas notiks. Esmu gatavs," noteica Makgregors.

Vispirms īru cīkstonim būs jātiekas ar bijušo vieglā svara pagaidu čempionu Dastinu Porjē, kuru viņš jau reizi karjerā ir uzveicis. Ilgi gaidītais Makgregora un Porjē duelis norisināsies agrā 24. janvāra rītā pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu