Piektdienas horoskops: 22. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 22. janvārim. 

AUNS Nav ieteicams iesaistīt citus savu problēmu risināšanā, jo solītais no apkārtējo puses var netikt pildīts. Turklāt tu pats lieliski tiksi ar visu galā! Darbu šobrīd veiksi ar īpašu entuziasmu.

VĒRSIS Piemērots laiks materiālu jautājumu risināšanai. Rūpīgāk iedziļinies visos jautājumos, balsties uz faktiem un rēķinies, ka tie arī var izrādīties mānīgi. Vakars, kā radīts, lai pabūtu klusībā, vienatnē ar sevi.

DVĪŅI Tie, kuri saistīti ar dzīves radošo pusi sajutīs jaunus iedvesmas, enerģijas pieplūdumus. Biznesa censoņiem par veiksmes trūkumu arī nenāksies sūdzēties. Laulības dzīvē var iet karsti.

VĒZIS Šobrīd pavisam viennozīmīgi nav vērts lūkoties pār plecu pagātnē. Drošāk veido savu nākotni, atlaid aizvainojumus un tiecies uz tālāku garīgo attīstību. Var aktualizēties ar dzimtas īpašumu saistītais.

LAUVA Paveiksi pašu nepieciešamāko un tālāk domāsi, kā izklaidēt, uzjautrināt sevi. Principā, gluži tāpat kā vakar, tu galvenokārt rūpēsies par labsajūtas veicināšanu, malkosi dzīves bezrūpīgo pusi.

JAUNAVA Pratīsi uzturēt labu kontaktu ar augstākstāvošajiem, panākt viņu labvēlību sev interesējošā jautājumā. Nebūs brīnums, ja pieaugs tavas profesionālās ambīcijas, prasības pret dzīvi kopumā.

SVARI Mazāk ieklausies apkārtējo kritikā, dzēlīgajās piezīmēs. Atceries, ka nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara. Esi izlēmīgāks savā rīcībā, drošāk soļo pretī panākumiem! Pēc darba pavadi kopīgu laiku ar atvasītēm.

SKORPIONS Tagadējo pienākumu pilnvērtīgai veikšanai tev būs nepieciešamas papildu zināšanas, kolēģu padomi, atbalsts. Nekautrējies atzīt, ka neproti kaut ko. Neviens no mums taču nav pati pilnība.

STRĒLNIEKS Nepamet iesāktos darbus novārtā tikai tāpēc, ka tiek piedāvāts kaut kas vilinošāks. Kāds Strēlnieks var aizrauties ar sapņu piļu celšanu un nespēt reāli raudzīties uz notiekošo.

MEŽĀZIS Būsi dubultā mērķtiecīgs, neatlaidīgs, turklāt šobrīd jūtami saasināsies taisnīguma izjūta. Šis brīdis var būt zīmīgs sabiedriskajiem aktīvistiem, žurnālistiem un juristiem.

ŪDENSVĪRS Droši ķeries klāt lietām, kuras esi paredzējis paveikt, galvenais – dari visu ar mēru! Tieši tie Ūdensvīri, kuri atradīs zelta vidusceļu starp iespējām un vēlmēm būs lielāki ieguvēji.

ZIVIS Liksies, ka tava nervu sistēma šobrīd tiek pakļauta sava veida pārbaudījumiem. Un varbūt savā ziņā tā arī būs, bet, kas ir pavisam noteikti skaidrs, tev piemitīs tendence sabiezināt notiekošā krāsas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu