Bijušajam Kuruca komandas biedram Levertam konstatē audzēju

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Indiānas "Pacers" jaunieguvumam Kerisam Levertam konstatēts audzējs uz nieres, informē vienība.

26 gadus vecajam Levertam audzējs konstatēts medicīniskajās pārbaudēs pēc ierašanās komandā. Šobrīd nav zināms, vai audzējs ir labdabīgs vai ļaundabīgs, kā arī nav noteikts, kad basketbolists varētu atgriezties laukumā.

Leverts šonedēļ bija iesaistīts iespaidīgā četru komandu maiņas darījumā, kad no "Nets" vienības nonāca "Pacers" paspārnē. Šajā pašā darījumā Leverta bijušais komandas biedrs Rodions Kurucs devās uz Hjūstonas "Rockets", kur no "Pacers" nonāca arī Viktors Oladipo. Tikmēr "Nets" rindas papildināja līgas superzvaigzne Džeimss Hārdens.

Bija plānots, ka Leverts pamatsastāvā aizstās Oladipo. Tāpat viņam bija paredzēts uzņemties daļu no savainotā Entonija Vorena pienākumiem.

Leverts Bruklinas vienībā pavadīja nedaudz vairāk kā četrus gadus. Šosezon viņš laukumā devies 12 spēlēs, kurās vidēji guvis 18,5 punktus, 6,0 reizes rezultatīvi piespēlējis un izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas.

"Pacers" ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu