"Tas bija tik necieņas pilns skatiens." NBA superzvaigzne Karijs atceras pirmo tikšanos ar leģendāro Kobi Braientu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefans Karijs un Kobe Braients
Stefans Karijs un Kobe Braients Foto: AP/ Scanpix

Trīskārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Stefans Karijs sarunā ar "NBC" atminējies savu pirmo tikšanās reizi ar basketbola leģendu Kobi Braientu.

Ir pagājis jau teju gads, kopš basketbola ikona Kobe Braients mira traģiskajā helikoptera negadījumā. Tomēr viņa laika un cīņu biedriem joprojām atrodas pa kādam stāstam par leģendāro basketbolistu, ar ko padalīties.

Divkārtējais NBA vērtīgākais spēlētājs jeb MVP un trīskārtējais čempions Stefans Karijs atcerējās savas izjūtas pirmo reizi tiekoties laukumā ar Braientu.

"Viena no manām pirmajām pirmssezonas spēlēm debijas sezonā bija pret viņu. Un es nonācu "izolācijas" situācijā pret Braientu. Es, kurš tobrīd bija sīciņš, 170 mārciņas [77 kilogrami] smags pirmgadnieks. Tas kā viņš tajā brīdī uz mani paskatījās. Traki - tas bija tik necieņas pilns skatiens. Tas bija mans "laipni lūgts līgā" mirklis," atcerējās Karijs.

Tomēr jau četrus gadus vēlāk necieņa pavisam noteikti bija pazudusi no leģendārā basketbolista acīm. Karijs tobrīd jau bija viena no līgas uzlecošajām zvaigznēm, kamēr Braients tuvojās karjeras norietam.

"Pēc tam, aptuveni četrus gadus vēlāk, bija tas tālmetiens, kuru iemetu viņam sejā. Katrā ziņā viņš bija ļoti liela iedvesma un paraugs mums visiem," norādīja Karijs.

Video: Braients izrāda cieņu Karijam

Daudzi basketbolisti, tai skaitā pats Braients, ir izteikušies, ka viņi uzauga skatoties Maiklu Džordanu. Karijs uzskata, ka viņa paaudzei šis paraugs ir bijis Kobe Braients.: "Viņš bija mūsu paaudzes Džordans, ja ņemam vērā ikoniskas kustības, uzvaras metienus un tamlīdzīgas lietas. Pat viņa vārds labi skan, kad pēdējās sekundēs izdari metienu, to trāpi un nokliedzies: "Kobe!""

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu