Ādažos pieķer "drifterus", kas pārkāpj pulcēšanās ierobežojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Media Whalestock/shutterstock.com

Braukšana sānslīdēs jeb tautā sauktā "driftēšana" ir jaunu autovadītāju izklaide ziemas laikā, taču tā notiek blīvi apdzīvotās vietās un rada nedrošību pilsētas iedzīvotājiem un bērniem.

Ādažu policisti bieži saskarās ar sūdzībām un iedzīvotāju zvaniem par gados jaunu šoferu izklaidēm, braucot sānslīdēs dzīvojamās zonas šaujarās ielās. 

Raidījumam "Degpunktā" Ādažu pašvaldības policijas inspektore Inga Meija stāsta, ka, pārbaudot kādu automašīnu, policija konstatēja jauniešus, kuri pārkāpa valstī noteiktos ierobežojumus. Autovadītājs policistiem skaidroja, ka nogādā mājās kolēģus.

Sānslīdes cienītājus noķert nozieguma vietā ir sarežģīti, taču aizdomīgie braucēji tiek pārbaudīti, un nereti likumsargi konstatē arī citus pārkāpumus. Lai arī jaunieši strādā Ādažos, viņi visi tomēr nav kolēģi un ne tuvu no vienas mājsaimniecības, tāpēc sods tiks piemērots.

Ādažu pašvaldības policisti raidījumam "Degpunktā" pavēstīja, ka saprot jauniešu vēlmi izklaidēties, taču norādīja, ka līdz tam tik drīz nevarēsim tikt, ja sistemātiski tieks pārkāpti valstī noteiktie ierobežojumi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu