NVO rīkos bezmaksas komercdarbības kursu, lai mazinātu Covid-19 epidēmijas radīto ietekmi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cilvēki sejas maskās sabiedriskā transporta pieturvietā Covid-19 pandēmijas laikā.
Cilvēki sejas maskās sabiedriskā transporta pieturvietā Covid-19 pandēmijas laikā. Foto: Zane Bitere/LETA

No šodienas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkls kopā ar Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Tālmācības studiju centru uzsāk īstenot bezmaksas komercdarbības kursu nevalstiskajām organizācijām, lai mazinātu Covid-19 epidēmijas radīto ietekmi, aģentūru LETA informēja tīkla valdes priekšsēdētāja Inete Ielīte.

Šodien plkst.17 platformā "Zoom" notiks tiešsaistes kursa ievadseminārs. Ielīte norādīja, ka kurss paredzēts tam, lai stiprinātu Latvijas pilsonisko sabiedrību, mazinātu Covid-19 epidēmijas ietekmi un iedrošinātu attīstīt uzņēmējdarbību, īstenojot paša radītu biznesa ideju.

Pēc viņas paustā, kursa saturs radīts RTU Tālmācības studiju centrā sadarbībā ar ar Apvienotās Karalistes uzņēmumu "Cable & Wireless" un Tartu Universitāti. Kopā ar Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīklu tas papildināts un pielāgots nevalstisko organizāciju un to klientu vajadzībām, kā arī norisei sociālās distancēšanās apstākļos.

Kopumā mācības noritēs desmit nedēļas - sešas nedēļas dalībniekiem piedaloties semināros otrdienās no plkst.17 "Zoom" platformā, kā arī sev vēlamā laikā individuāli apgūstot zināšanas 4 -6 stundas ik nedēļu no materiāliem e-studiju vidē, un diskutējot ar citiem kursa dalībniekiem un ekspertiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu