Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Krustpils novadā gājis bojā cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD automašīna.
VUGD automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 18. janvārī, dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Krustpils novadā gājis bojā cilvēks, bet vēl viens cilvēks izglābts, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.15.36 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Krustpils novadā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg divas istabas 30 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās iedzīvotāji bija palīdzējuši no ēkas izkļūt cilvēkam, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Savukārt ugunsdzēsēji, pārmeklējot degošo ēku, tajā atrada un iznesa vēl vienu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi. Plkst.20.36 ugunsgrēks tika likvidēts.

LETA jau ziņoja, ka pirmdien bija aizdedzies arī angārs Baldones novadā, kuru dzēst steidzās 20 ugunsdzēsēji glābēji. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.7.30, bet plkst.12.51 paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. Liesmas izpostīja 300 kvadrātmetru platību.

Aizvadītajā diennaktī, no 18.janvāra plkst.6.30 līdz 19.janvāra plkst.6.30, VUGD saņēmis 50 izsaukumus - 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi izrādījušies maldinājumi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu