Rēzeknes pašvaldības iestādēs un uzņēmumos zināms par atsevišķiem Covid-19 gadījumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rēzeknes slimnīca
Rēzeknes slimnīca Foto: LETA/Estere Lubgāne

Rēzeknes pašvaldības iestādēs un uzņēmumos nedēļas laikā konstatēti atsevišķi Covid-19 gadījumi, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Domes administrācijas ēkā pagājušās nedēļas laikā konstatēti divi Covid-19 inficētie, kas strādāja attālināti, līdz ar to kontaktpersonas netika noteiktas. Pārējie iepriekš inficētie jau ir izārstējušies un atgriezušies darbā. Darbs iespēju robežās turpinās attālināti.

Sociālā dienesta administrācijā jauni Covid-19 gadījumi nav konstatēti, savukārt četri darbinieki turpina ārstēšanos mājās. Vairākās Sociālā dienesta struktūrās aizvadītajā nedēļā veikta darbinieku un klientu testēšana. Pa vienam jaunam Covid-19 gadījumam kļuvis zināms Aprūpes mājas birojā un Pensionāru sociālo pakalpojumu centrā, kur viens darbinieks vēl turpina ārstēšanos. Patversmē pēc darbinieku un klientu testēšanas inficēšanās atklāta vienam darbiniekam un astoņiem klientiem. Bērnu sociālo pakalpojumu centrā inficēto nav.

Rēzeknes slimnīcā ar Covid-19 pašlaik ārstējas 66 pacienti, trīs no tiem ar smagu slimības gaitu. 18 Rēzeknes slimnīcas darbinieki atrodas karantīnā vai pašizolācijā.

Izglītības pārvaldē inficēšanās konstatēta vienam darbiniekam. Darbinieks atrodas prombūtnē, un kontaktpersonu viņam nav. Covid-19 apstiprināts arī vienam Rēzeknes Centrālās bibliotēkas darbiniekam.

SIA "Rēzeknes satiksme" informēja, ka uzņēmumā konstatēts viens saslimšanas gadījums un viena kontaktpersona. SIA "Rēzeknes ūdens" ar Covid-19 slimo divi darbinieki, bet viens darbinieks atrodas pašizolācijā kā kontaktpersona. SIA "ALAAS" kolektīvā konstatēti trīs Covid-19 saslimšanas gadījumi, savukārt SIA "Rēzeknes siltumtīkli" jauni gadījumi nav konstatēti. Četri iepriekš inficētie darbinieki ir izveseļojušies, bet trīs - turpina rehabilitāciju.

Slimību profilakses un kontroles centra dati liecina, ka 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits Rēzeknē pašlaik ir 469 cilvēki.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu