Latviešu komandām mainīgas sekmes NHL mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sanhosē "Sharks" hokejisti
Sanhosē "Sharks" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs viesos bez latviešu hokejistiem sastāvā uzvaru izcīnīja Bufalo "Sabres", bet zaudējumu piedzīvoja Sanhosē "Sharks".

Filadelfijas "Flyers" mājās piekāpās Bufalo "Sabres" ar 1:6 (0:1, 0:3, 1:2).

Zemgus Girgensons ilgstoša savainojuma dēļ laukumā "Sabres" sastāvā nedevās.

Kērtiss Lezars un Sems Reinhārts guva pa diviem vārtiem uzvarētāju labā, bet pa trim rezultatīvām piespēlēm sakrāja Teilors Hals un Džeks Aikels.

"Sabres" tā bija pirmā uzvara trijos mačos, bet filadelfiešiem - pirmais zaudējums tikpat cīņās. Austrumu divīzijā "Sabres" ieņem septīto vietu astoņu komandu konkurencē.

Citā mačā Sentluisas "Blues" savā laukumā pieveica Sanhosē "Sharks" ar 5:4 (0:2, 4:1, 1:1).

Rūdolfs Balcers joprojām nebija "haizivju" pieteikumā.

Sanhosē komandā trīs (2+1) rezultativitātes punktus sakrāja Logans Kutūrs un Brents Bārnss (1+2). Uzvarētāju rindās divi vārti Džastinam Folkam, bet divus punktus (1+1) sakrāja uzvaras vārtu autors Džordans Kairū.

"Sharks" ar diviem punktiem trijās spēlēs ieņem pēdējo astoto vietu Rietumu divīzijā.

Jau ziņots, ka pirmdienas agrajā spēlē "Blue Jackets" izbraukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 2:1) pārspēja Detroitas "Red Wings", svinot pirmo panākumu sezonā.

Kolumbusas komanda iepriekšējās divās spēlēs ar 1:3 un 2:5 zaudēja Nešvilas "Predators". Korpisalo sezonas pirmajā mačā atvairīja 32 raidījumus, bet Merzļikins nākamajā duelī tika galā ar 28 metieniem.

Pirmdien Korpisalo atgriezās "Blue Jackets" vārtos un neitralizēja 35 no 37 "motoru pilsētas" hokejistu raidījumiem.

"Blue Jackets" ar diviem punktiem trīs spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem piekto vietu, bet "Red Wings" ar tādu pašu bilanci ir sestā.

Otrdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam "Blue Jackets" atgriezīsies mājās, kur aizvadīs pa divām cīņām ar Tampabejas "Lightning" un Floridas "Panthers" vienībām.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu