Fanus šokējusi pasaulslavena repere, kura izvārījusi sava kaķa mirstīgās atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Repere Azēlija Benksa.
Repere Azēlija Benksa. Foto: AP/Scanpix

Populārā 29 gadus vecā amerikāņu repere Azēlija Benksa strauji nonākusi sociālo tīklu lietotāju uzmanības lokā, taču šī publicitāte ir visai neviennozīmīga. Repere publicējusi virkni videoklipu, kuros redzams, kā viņa kaut ko izrok no zemes, jokojot, ka nu viņai ir "kaķis maisā", vēsta portāls "Life".

Tālākajos video redzams, kā mūziķe katlā vāra biezu, nepatīkamas krāsas substanci, no kuras vīd dzīvnieka galvaskauss. Parakstos zem video Benksa raksta, ka virumā atrodas viņas kaķis Lucifers, kurš nesen ir gājis bojā.

Šis ekscentriskais gājiens nav izsaucis fanu sajūsmu - sākotnēji sociālo tīklu lietotāji ir apsprieduši teoriju, ka redzamais ir vienkārši neveiksmīgs joks, taču pēc kāda laika komentāru sadaļu ir pārņēmis sašutums par populārās sievietes rīcību.

Pašlaik skandalozie ieraksti ir dzēsti - nav zināms, vai to ir izdarījusi pati mūziķe vai arī "Instagram" administrācija. Portāls "Lad Bible" vēsta, ka mediji joprojām nav saņēmuši mūziķes pārstāvju komentārus par notikušo.

Pēc pāris dienām Benksa publicējusi fotogrāfiju, kurā ir redzams viņas istabas dekors - attēlā starp zariem un šampanieša pudeli atrodas arī dzīvnieka galvaskauss. Interneta lietotāji spekulē, ka galvaskauss, visticamāk, pieder mirušajam kaķim.

Daži mūziķes daiļrades cienītāji ir norādījuši, ka 2016. gadā Benksa ir nonākusi mediju krustugunīs citas savādas rīcības dēļ - sieviete atklājusi, ka savās mājās mēdz upurēt vistas, jo piekopj no Āfrikas nākušus pagānu rituālus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu